Lucia

 

 

Lucia bij Heilige Bronnen

*

 

lucia  

Welkom in de Tuin van de Moeder, een ankerplaats voor de pelgrim op weg naar zijn ascensie.

Mijn naam is Lucia. Ik ben een mystica. Toen ik in 2002 uitgenodigd werd tot het Mystieke Huwelijk met Christus veranderde heel mijn leven en sindsdien leid ik een leven van dienstbaarheid als gezalfde boodschapper van Christus.

Zo tracht ik mensen bij te staan op hun weg naar ascensie door hun “ranken naar het Licht” te ondersteunen.

Regelmatig komen we samen in een Rozencirkel. We vormen dan een warme en mooie cirkel met alle aanwezigen. Christus komt dan in ons midden. Zijn liefde is zo mooi en liefdevol, helend voor de ziel. We luisteren naar zijn woorden en raadgevingen, wees welkom!

Liefs, Lucia

Boodschap van Christus

Wees gerust, mijn lief kind en ontspan je.

Voeg de daad bij het woord. Aanschouw het geheel. Verhef je hart. Ik daal neder, verwelkom Mij in je binnenste. Wees moedig. Vouw je handen in gebed. Voel de liefde die door je heen stroomt. Aanvaard deze.

Blijf steeds dicht bij Mij. Ik heb je zo lief.

De Essenen werkten en woonden samen in totale vrede. Ze loofden de Heer, voelden zich met Hem verbonden, droegen zijn boodschap van vrede uit. Nu staan zij terug op, om in de voorste gelederen te staan. Zij zijn Mij steeds trouw gebleven.

Laat mij door jou werken. Ik ben je steun en toeverlaat. Voel Mij, voel de warmte. De kiem is ontsproten uit het zaad en bloeit in deze wereld, een wonder van liefde.

Laat Mij door jou heen werken. Voel mijn energie uit je handen stomen. Zij schept bruggen, bruggen van liefde om de weg naar Mij (thuis) terug te vinden.

Zo werken we samen aan de Nieuwe Tijd. Een tijd waarin de mens voorwaarts gaat, gedreven door het verlangen naar huis. Begeleid de mensen op hun tocht. Overhuif hen met mijn energie. Maak ze sterk en onafhankelijk en waardig om Mij uit te dragen.

Wees opnieuw Esseen. Ga voor, op een waardige wijze d.i. eenvoudig en rechtschapen. Stem je af op Mij. Leer van Mij. Wees een rots in de branding, krachtig en standvastig.

Verwelkom je vrienden van welleer, zij komen terug op je pad. Je bent hen niet vergeten. Verzamel de gehorigen, zij die horen. Wees een herder voor hen. Ga hun voor. Maar blijf eenvoudig.

Hoe? Dat zal de toekomst uitwijzen. Als je deze intentie stelt, zal het zich ontwikkelen.Zet de mensen in hun kracht. Laat de goddelijkheid in hun opbloeien. Maak ze sterk. Geef ze liefde, mijn onvoorwaardelijke liefde. Geef ze goddelijk voedsel.

Ondersteun hun ranken naar het licht.

Wees blij en ga de Weg van de H. Moeder. Wees moeder voor velen. Koester hen en begeleid hen. Ga uw weg. Vervolg hem in stilte en nederigheid. Besef wie je bent, een bloem van mijn hart, uitgestuurd in de wereld. Verspreid mijn licht. Beroer de geesten met zachtheid en doorzetting. Straal. Begin de Nieuwe Tijd.

Je vriend en eeuwige metgezel, De Heer

©Lucia, 16 juli 2002

3 gedachtes over “Lucia

 1. Tineke zegt:

  Lieve Lucia,
  Zomaar op de zondagochtend vind ik je website en geniet hier erg van.
  Ik lees je boodschap van Christus.
  Deze raakt mij diep……………
  Ik dank je hiervoor, in liefde, Tineke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s