Voorbereiding Zomerzonnewende

Aartsengel Gabriel
De Sterrenpoort van het Hart Openen
21 Juni Zonnewende Activering
4 Juni 2014 / Shanta Gabriel
Dierbaren,
Binnenin de bekrachtigde aanwezigheid van de Goddelijkheid, openen nieuwe portalen zich in combinatie met hemelse evenementen. Eén zo’n evenement vindt plaats op 21 Juni als het portaal van de Zonnewende de Sterrenpoort van het Hart opent. Deze Zonnewende Sterrenpoort van 2014 verbindt de academie van de Geascendeerde Meesters in associatie met de Aartsengelen om een nieuw niveau van Gratie/Genade en leringen voort te brengen naar de Aarde.
Binnenin ontwaken de oude zaden de codes die door de kracht van de activiteit van het Licht van April afgevuurd werden. Deze werden verankerd in het hart van de Moeder van de Aarde gedurende de maand Mei, en op deze Zonnewende, zullen een nieuwe diepte en een nieuw besef wakker gemaakt worden. Deze activering is binnenin de verticale uitlijning welke het menselijke wezen verbindt met de Geascendeerde Meesters en Aartsengelen die de ontwaking van de gehele mensheid met de Aarde begeleiden. De beschikbare kracht representeert een verbinding met de Bronenergie welke ongeëvenaard is.
Dit betekent dat nu, door de macht van het hart, de stem van jullie ziel op een nieuwe manier gehoord zal worden. Jullie persoonlijke verbinding met jullie IK BEN Aanwezigheid zal meer beschikbaar voor jullie zijn dan ooit tevoren.
Door de maand Mei heen, heeft de diepte van de natuur de toegang toegestaan naar het ondersteunende bewustzijn van de Rijken van de Aarde. Jullie zullen het Licht van de Zonnewende in de Aarde verankeren om jullie verbinding met deze ondersteuning te activeren. Wanneer jullie door dit portaal heen stappen verankeren jullie het Goddelijke Licht in het Hart van de Moeder via jullie ware wezen. Jullie cellulaire structuur zal trillen op een nieuwe bandbreedte welke in harmonie met de Aarde is. Deze oude ontwakingscodes worden door het Licht van de Zonnewende afgevuurd, ongeacht in welke hemisfeer je verblijft.
Een gebed wordt aangeboden voor jullie Zonnewende ceremonie ter ere van deze opening van de Sterrenpoort van het Hart: 


Goddelijke Aanwezigheid,
Terwijl wij als één op de drempel staan van de Nieuwe Levensontwaking binnenin ons en in/naar de kracht/macht van het Goddelijke Licht stappen, maak ons sterk en onverschrokken zodat wij dit Licht voor de ontwaking van de wereld mogen verankeren.
Permitteer dat wij in staat mogen zijn om toegang te verkrijgen tot onze Hart Intelligentie om onze levens met meer Waarheid en Besef te zegenen.
Als wij door het Portaal heen stappen zodat de Sterrenpoort van onze harten opent, sta onze gedachten toe om neutraliteit en het Licht-gevulde besef te verkrijgen dat de waarheid van onze levens verlicht.
Zegen ons zodat de gehele mensheid bewust mag worden van diens eigen IK BEN aanwezigheid zodat wij allen vanuit Liefde mogen leven.
En zo zij het.

De Initiatie van Mei in/naar de Rijken van de Ontwaking van de Aarde
Door de maand Mei heen vonkte een stijging binnenin de Aarde ook binnenin jullie een ascentie. Er was een onovertroffen initiatie beschikbaar voor de gehele mensheid in/naar de magie van de nieuwe levensontwaking, en dit is binnen de aardse rijken beschikbaar gedurende deze kostbare tijd.
Een nieuwe verbinding opende binnenin jullie en verstrekte een grotere ontvankelijkheid voor de diepte en aanwezigheid van de leringen van de Aarde. De Goddelijke Vrouwelijke voedende aanwezigheid begon zichzelf aan alle wezens op een nieuwe manier aan te bieden. Besef van deze Goddelijke essentie is alles dat het neemt om de afstemming te beginnen die jullie nodig zijn om jullie te ontwaken jegens de gaven/geschenken welke jullie gegeven werden.
Door de maand Mei heen mogen jullie een oproep opgemerkt hebben vanuit de rijken van de elementalen. Dit is omdat een nieuw verworven bekwaamheid voor communicatie aan de mensen aangeboden werd. Diegenen die in het besef leven van de schoonheid en voeding welke de Aarde bezit worden nu met een grotere bekwaamheid voor communicatie en een vaardigheid om te luisteren aangevonkt. In de nieuwe niveaus van ontvankelijkheid komt dit luisteren door een zuiver en liefdevol hart. De liefde die Jullie voor de Aarde voelen en speciaal de liefde die jullie voor jezelf voelen als een bezoeker aan de Aardse Rijken, bezit een speciale sleutel.
Deze Rijken vereisen een diepere aarding van een wortelsysteem dat groeit en uitbreidt in reactie op jullie besef. Jullie zullen een levendig gevoel van uitlijning binnenin voelen als jullie het Licht van de Hemel door jullie ware kern en wezen verankeren. Hoe meer uitgebreid jullie bewustzijn en hoe hoger in/naar de spirituele rijken jij je ontwikkelt, hoe dieper en breder jouw wortelsysteem moet zijn.
Opgetogen, gelukkig, inclusief, verlicht en magisch – deze allemaal zijn beschrijvingen van de Aardse Rijken die zich recentelijk geopend hebben. Er is een nieuw gevoel van samenwerking en cocreatie. Velen die hun lente tuinen planten zijn zich bewust van dit proces en verheugen zich. Binnenin iedere plant is een engelachtig wezen die diens ontwikkeling in/naar het tot bloei komen overziet. Deze deva’s zijn zeer beschikbaar voor een ontvankelijk hart en een ontvankelijke geest. Zij zullen je zelfs coachen aangaande wat de plant nodig heeft om te gedijen. Veel mensen zijn zich bewust van dit proces en praten tegen hun kamerplanten en tuinen. Er is zoveel schoonheid in deze magische wisselwerking dat allen door het proces gevoed worden.
De communicatie met de Rijken van het leven die in dezelfde plaats bestaan op andere frequenties zijn in/naar een nieuwe kracht gekomen. Je mag zelf de oproep voelen; om je te verbinden met een speciale boom, om te genieten van het planten van bloemen of voedselgewas, om diepgaand de schoonheid van een bloem te bewonderen. Dit alles zijn manieren waarop de Aarde de mensheid in/naar het besef roept van de Huidige Tijd. Wanneer je reageert op deze oproepen, stap je in/naar de magische Rijken die zich in deze nieuwe tijd openen. Deze Rijken van Ontwaakt Licht omvat het bewustzijn van de Aarde in alle ontelbare vormen als de elementalen en feeën Rijken meer beschikbaar worden. Wonderbaarlijke cocreatie is mogelijk, nieuw respect en afstemming aangaande de kracht van Schoonheid om het leven te transformeren, en diepe waardering en Liefde zijn voor jullie nu op een nieuwe manier beschikbaar.
Jullie reageren op de oproep om de Hemel naar de Aarde te brengen en de gepassioneerde kracht van het nieuwe leven door jullie heen te laten stromen. Waar het ook is dat je bent, daar zijn wezens van Licht die op jou reageren. Daar zijn engelen die een helpende hand aanbieden en jou met Vleugels van Begeleidend Licht omringen. En de Natuur in Haar majesteitelijkheid is alert op jouw aandacht en is bereid om ondersteuning voor jouw ontwaking aan te bieden.
Door deze speciale energetische tijd heen breng bloemen in jouw woning, in jouw kantoor en deel hen met anderen. Wanneer je dit doet zal je intappen op de magie van de Engelen wiens essentie binnenin iedere bloem leeft. Deze magie biedt de zegening van creativiteit en de kans om jullie hoogste dromen in/naar een nieuwe werkelijkheid te grondvesten. Accepteer de uitnodiging en sluit je aan bij de Rijken van het ontwaakte leven op de planeet dat met een nieuwe en zeer veelbelovende straling binnenin Alles Dat Is straalt.
Laat de bloemen tegen jou spreken en weet dat je geliefd bent.
En zo zij het.
Shanta Gabriel
met Aartsengel Gabriel
Copyright: June 4, 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s