Een Ode aan de Meikoningin

1048%5Fg

Ode aan de Meikoningin

Geliefden van mijn hart,

Luister naar de stem van liefde die door de wouden klinkt. Zij getuigt van tederheid en warmte voor de natuur. Leer hiervan en vul al uw lichamen met deze verrukking. Verrukking voor de natuur die het leven werkelijk ten toon spreidt, de natuur die nu in volle glorie is. Een ode aan de Meikoningin. Een ode aan God.

Laat ook de goddelijke kracht in uw leven deze maand in volle kracht losbarsten. Wees goddelijk, vruchtbaar voor liefde. Ontvangend en gevend.

Laat het goddelijke zaad in u openbarsten en groeien, net zoals in de natuur. Ga mee met deze natuurlijke kracht. Stroom mee, verzet u niet, maar laat u bestuiven door mijn Adem. Ik Ben de Heer van Liefde die over u komt en u opneemt alsof de Wind u verder voert. Steeds verder tot de tijd gekomen is om u te verankeren in het Leven en daar op die plek zwanger te worden en vrucht voort te brengen.

Dit is wat de aanraking van mijn Geest veroorzaakt. Hij breekt u open en laat u ontkiemen. Hij laat u ontkiemen en dan groeien, uitgroeien tot krachtige sterke bomen, diep geworteld in de Eeuwige.

Dat uw leven vruchtbaar moge zijn.

Ik zegen u met de aanraking van mijn Geest, die over u komt en u nimmer verlaat. Amen.

Ik Ben de Heer van Liefde en Ik raak u aan.

© Lucia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s