woe 12 feb 2014 Lotusviering aan de St Godelievebron te Gistel

Foto

Lotusviering bij de Zwarte Moeder St Godelieve

Op woensdag 12 feb 2014 om 14 u zijn jullie allen welkom voor de Lotusviering bij de St Godelievebron te Gistel in West-Vlaanderen in Abdij Ten Putte. We houden van deze  mooie bron waar we reeds vroeger een bronmeditatie hielden (klik hier), het is altijd weer prettig hier te komen.

Een Lotusviering is een viering in de energie van de Nieuwe Aarde met een geleide meditatie, deze meditatie wordt opgenomen en op cd gezet, deze cd krijg je dan op de volgende lotusviering.

We bezoeken telkens een krachtplaats die je energie geeft en die je de kracht schenkt  om je dagelijkse leven te leven vanuit je Hoger Zelf. Ook de meditatieve boodschappen die we zo ontvangen geven je ondersteuning hierin want ze zijn vervuld van liefde, ze tillen je op in het liefdesveld van een Opgevaren Meester, zoals bv Maria Magdalena, Quan Yin …..

Zo mochten we tijdens onze eerste Lotusviering van dit jaar in een sfeervolle St Corneliuskapel, een oeroude Cernunnoscultusplaats een Boodschap van Maria Magdalena ontvangen die ons de blauwdruk van onze werking dit jaar aangaf, een zeer intense en krachtige boodschap.

Wees dan ook van harte welkom in dit Liefdeslicht, Lucia en Rudi

http://nl.wikipedia.org/wiki/Abdij_Ten_Putte

http://www.moedervanvrede.be/

Foto  Foto

Foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s