Lotusmeditatie 11 november 2013 in Dadizele en rozenwerk in Westhoek

Lotusmeditatie met Moeder Maria en Maria Magdalena

11 November 2013

in de Basiliek van Dadizele om 13 u

Wees welkom op onze maandelijkse Lotusmeditatie waarbij we ons afstemmen op de Opgevaren Meesters en luisteren naar hun wijze woorden en raadgevingen. Deze maand worden we omringd door Moeder Maria en Maria Magdalena in de mooie en energetisch zeer aangename Basiliek van Dadizele. Zeker een aanrader. Deze basiliek ademt dezelfde liefde en energie uit als de Dormitiokerk op de Berg Sion in Jeruzalem, de hemelse plaats waar de Ascensie van Moeder Maria herdacht wordt. Ook hier in deze basiliek kan men foto’s van geliefden die men onder de hoede van Moeder Maria wenst te stellen ophangen in de crypte, juist zoals in Jeruzalem. Breng dus gerust een foto (aan een rood draadje) van iemand mee die je wenst toe te vertrouwen aan Moeder Maria voor bv ondersteuning of heling……..Onze meditatie zal hierop afgestemd zijn en Moeder Maria zal ons warm en liefdevol onthalen.

Wens je met ons mee te mediteren en te luisteren naar de Doorgave van Moeder Maria, wees dan van harte welkom en meld je aan op tuinvandemoeder@hotmail.com, we verzamelen in de kerk om 13 u aan de linkerkant naast het mooie albasten beeld van Moeder Maria omringd door kristallen, je kan ook zelf een kristal meebrengen om te voeden met deze liefdesenergie.

Wie wenst kan na deze samenkomst nog verder met ons mee gaan om aardehelingswerk te verrichten, mijn man biedt jullie complimentary een geleide tour aan langs de plaatsen waar in WOI  voor het eerst in de menselijke geschiedenis chemische wapens zijn ingezet, Ban Ki-moon verwees hier laatst nog naar, helaas een zeer actueel thema. Laten we hier de liefdevolle energie van Moeder Maria en Maria Magdalena als bloemen uitstrooien……

Kinderen ook van harte welkom!

Veel liefs en van harte welkom, Lucia en Rudi, Tuin van de Moeder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s