Orde van de Roos

Zuster-en broederschap van de Orde van de Roos, Sacred Sisterhood of the Rose

Hoeders van de Moedervlam van Goddelijke Liefde

Wanneer de liefde van de H. Moeder je hart beroert en wanneer je je geroepen voelt om haar energie mee in de wereld te helpen verankeren, dan ben je van harte welkom bij de Zusterschap en Broederschap van de Orde van de Roos, Sacred Sisterhood of the Rose, deze etherische orde overhuift al onze aktiviteiten. We werken onder begeleiding van Moeder Maria, Maria Magdalena, H.Thérèse van Lisieux, H.Elisabeth van Thüringen, H.Bernadette.

Na de Leringen der Mystieke Liefde geeft Moeder Maria je een inwijding om in te treden in deze zuster-en broederschap en Hoeder te worden van haar Vlam. 

Samen werken we aan het verankeren van de Phi – Matrix , ook genoemd Paradijsmatrix..Wij helpen deze wondermooie energie aansluiting te doen vinden bij de aarde en telkens we ermee werken, vult ons hart zich met een zeer grote liefde. Onze harten worden dan als rozen, liefdevolle geurige rozen.

We werken in dienstbaarheid onder de hoede en bescherming  van Moeder Maria en de H.Thérèse van Lisieux, die ons vertelt :

“Lieve zusters die hiervoor op aarde zijn gekomen, kom te samen en laat uw harten openbloeien in liefde. Heb lief, want de wereld heeft een grote nood aan liefde, aan de liefde van een Moederhart. Wees als een moeder voor allen. Neem de stola van de Rozenorde aan, samen met velen overal ter wereld, om in grote dienstbaarheid uw gaven met allen te delen. Verspreid zo de zoete geur van liefde, de geur van de roos en waak over de Weg.”

Tuin van de Moeder

H.Elisabeth van Thüringen en het wonder van de rozen

3 gedachtes over “Orde van de Roos

 1. Lucia zegt:

  Dit is op Tuin van de Moeder herblogden reageerde:

  Reeds 10 jaar woont er in de schoot van de Tuin van de Moeder een Zusterschap van de Heilige Rozenorde, de Sacred Sisterhood of the Rose, wil je met ons kennismaken, let dan op de activiteiten die binnenkort verschijnen, Lucia

 2. Bossuwe Jeanne marie zegt:

  Daarvoor heb ik zeer groot interesse maar ik kan mij geen dure cursussen veroorloven daar ik deze financiële middelen niet heb,en tot welke leeftijden kan men daar aan deelnemen???

  • Lucia zegt:

   Beste Jeanne, alle leeftijden kunnen deelnemen, geen enkel probleem, de diversiteit in leeftijd is juist een verrijking, de uitwisseling bij een activiteit is 20 euro en er staan al verschillende gepland bij agenda, meer details volgen, je bent van harte welkom om te komen kennis maken en dan kan je ook al je vragen stellen, veel liefs, Lucia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s