Lughnasaviering in het Portaal van de Diamanten Roos Kinderen

Lughnasaviering in het Portaal van de Diamanten Roos Kinderen

1 augustus 2012

in het vredesstadje Mesen

onder begeleiding van Ascended Masterlady Lotus

De zon staat hoog aan de hemel, haar licht is verblindend wit, de lucht zindert, het is zomer, het hoogtepunt van de zomer, de dag waarop de energie verandert, een dag vol magie…..

Wees welkom op deze viering van het oeroude druïdische feest van Lughnasa. Dit feest vieren we telkens op een oeroude druïdische plaats, zo ook dit jaar, maar nu is het wel heel speciaal want we worden uitgenodigd in het Portaal van de Diamanten Roos Kinderen in het vredesstadje Mesen in West-Vlaanderen, in het mooie heuvelland niet ver van Ieper.

Hier komen we samen op de middag om 13 u wanneeer de zon het zenit bereikt, we dragen iets wit want dit is de druïdische kleur van Lughnasa en we brengen ieder wat wierook mee omdat dit het element lucht symboliseert, belletjes, klankschalen en trommels zijn ook welkom.

We werken vandaag op veschillende energetische krachtplaatsen in en rond Mesen, we onderzoeken de energetische leylijn die de kracht van de vrede in zich draagt.

Vrouwe Lotus begeleidt ons vandaag, haar energieveld is zo mooi, zo broos, zo nieuw….de Nieuwe Energie van Aquarius……wondermooi…. Je kan als voorbereiding op deze dag haar cd beluisteren en dit lezen over het portaal van de Diamanten Roos Kinderen.

Welkom in het licht van de Diamanten Roos Kinderen, Lucia en Rudi, Tuin van de Moeder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s