Summer Solstice of Midzomer bij de dolfijnen op het magische Ile de Sein

Summer Solstice of Midzomernacht bij de dolfijnen op het magische Ile de Sein

 heenreis di 19 juni – terugreis zat 23 juni 2012

volzet

met Midzomernachtritueel en energieverankering in de kristalmatrix die verankerd is in de megalitische steencirkel van het eiland, deze steencirkel is oa verbonden met Stonehenge, het belooft dus een zeer krachtige verankering te worden, nu de energieën van deze Solstice 2012 zo intens zijn. (lees meer hierover

Daarom zijn alle sjamanen, druïden, priesteressen die de roep voelen van harte welkom en ook nodig om op het door de elementen geteisterde Bretoense eiland van graniet de energie mee te helpen verankeren. Dit eiland is het reeds in de oudheid beroemde priesteresseneiland waarover Pomponius Mela in zijn Geografia berichtte. (lees hierover meer)

Tijdens onze meditaties werken we samen met de wilde dolfijnen die in de zee aanwezig zijn, soms zijn ze te zien bij de boot die ons zal overzetten of in de haven, maar ze zijn hier in het wild en daarom niet voorspelbaar.

Klik hier voor het fotoalbum van ons bezoek 7 jaar geleden aan Ile de Sein waarop je ook de prachtige kristal kan zien die hier verankerd is in het project van Pol de Wolf “Kristallen voor de aarde”

We vertrekken op di 19 juni 2012 om 6 u te Herentals, opstapplaatsen zijn mogelijk op de lijn Antwerpen, Gent, Kortrijk. We rijden die eerste dag tot in het magische bos van Brocéliande waar we overnachten en ’s avonds samen met de taltijke elfen, feeën en natuurwezens een voorbereidende meditatie voor de zonnewende houden in een megalitische steencirkel.

De volgende dag rijden we tot aan de Bretoense kust en varen we over naar het mytische eiland, misschien vergezellen de dolfijnen ons op deze unieke trip, een hele ervaring want we moeten voorbij het uiterste punt ban Bretagne, het fameuze Pointe du Raz en langs de vuurtoren midden in zee van het mooie Tévennec.

Op het eiland aangekomen merken we dat we hier buiten de tijd zijn terechtgekomen, rust, wind, zon, zee, golven, graniet…..laat de beschaving van u afvallen en geniet……

Op de avond van deze langste dag betreden we met respect de steencirkel, de zonnewende is om 23.09 u, we voltrekken het Ritueel en de energieverankering in de kristalmatrix, samen met de Deva’s van de Elementen, trommen zijn van harte welkom, ze passen goed bij de naakte ruwheid van het eiland.

Op 21 juni de langste dag verbinden we ons tijdens intense meditaties met de dolfijnen en we genieten van de zuivere lucht op het eiland, er is ruimte voor wandelingen, zwemmen….

De volgende dag in de namiddag verlaten we met de boot terug het eiland, dankbaar, volledig gezuiverd door de wind en energetisch opgeladen. ’s Avonds wacht ons een heerlijk bed in het magische woud van Brocéliande. Voordat we de volgende dag huiswaarts keren heb je nog tijd om te wandelen langs het romantische meer of te snuisteren in de elfenwinkeltjes. Op zaterdagavond 23 juni arriveren we terug een hele ervaring rijker.

Van harte welkom, Lucia en Rudi, Tuin van de Moeder (klik hier als je de foto’s niet kan zien)

de elfenwereld van Brocéliande

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s