Nieuwjaarsbrief

Lieve vrienden, op het einde van het jaar is het goed om terug te blikken en te overschouwen hoe het jaar verlopen is en dan mogen we zeer blij zijn met alle verwezenlijkingen die we dankzij jullie allen hebben mogen volbrengen. Wij danken jullie daarvoor van ganser harte.

In 2011 gingen we op weg naar het Diamanten Roos Bewustzijn, een intense tocht tijdens de Leringen van het Heilig Vuur, een tocht vanuit het Roze Vuur naar het Robijnrode Vuur van Christus, een tocht van labyrint tot labyrint met als apotheose de opening van het labyrint in de OLVr van Hanswijckbasiliek te Mechelen, waar nu ieder kan komen baden in het Roze en Robijnrode Vuur na het lopen van het labyrint. Stefan die tijdens Lichtmis behoeder werd van dit Licht nodigt jullie allen uit om het labyrint in te lopen. Na het lopen van het labyrint ben je gereed voor de Initiatie in het Robijnrode Vuur, deze meditatie van Jezus Christus is vanaf nu verkrijgbaar op cd.

Twee mooie bronnen, ieder aan een andere kant van het land, werden dit jaar geopend, de Liefdesbron in het Kluisbos en de St Willibrordusbron te Kessenich,  Rita en Hilda hebben de taak op zich genomen deze bronnen te hoeden. Ook de Paradijsmatrix van het Boekenbergpark heeft dit jaar een nieuwe hoeder gekregen, Kristien. Wij danken al deze hoeders voor hun inzet.

Op onze jaarlijkse 26 juli St Anna Cirkel van Liefde en Dank voor het Water kwamen velen van jullie samen op de Kalmthoutse Heide om Hilde te ondersteunen bij het hoeden van haar paradijsmatrix na de grote brand op de heide. Allen hartelijk bedankt!

Wij danken ook ieder die na een intense voorbereiding heeft meegewerkt aan onze cosmische opdracht in Egypte in november, deze samenwerking zal ons altijd bijblijven in ons hart.

In november mochten we ook met de H.Rozenfamilie een nieuwe Rozentempel voor de Mystieke Liefde aan zee openen, hier gaan we in de toekomst zeker meditaties op het strand en in de duinen organiseren.

En dan komen we bij het belangrijke jaar 2012. De start hiervan werd gegeven tijdens onze Winterzonnewendemeditatie bij de H.Ark in de OLVr Kathedraal te Antwerpen. Ieder die aanwezig was kon de krachtige instroom van energie ervaren, de energie van de H.Ark. Van hieruit vertrekken we, iedere 12de van de maand. Wie gaat er mee op weg?

2012, het voorbereidingsjaar voor de indaling van de Heilige Ark

Wij wensen jullie en al jullie dierbaren een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuw Jaar !

Lucia en Rudi

Tuin van de Moeder, 7 jaar Mysterieschool 2005-2012

Agenda 2012

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s