St Luciafeest en Samenkomst van de H.Rozenfamilie

St Luciafeest en Samenkomst van de H.Rozenfamilie

Lieve Rozen, van harte welkom op ons St Luciafeest tijdens de maansverduistering van 10 december 2011.  Vandaag nodig ik jullie allen uit op deze speciale dag om jullie te vertellen over de belangrijke opdracht van de Rozen in het volgend jaar 2012.

Jullie zijn welkom om 13.30 u, kleed je warm aan want we wandelen naar het Begijnhof voor een les uit de Mystieke Liefde I, samen met de nieuwe rozen die hiermee gestart zijn, daarna is er een gezellig samenzijn.

zaterdag 10 december 2011 om 13.30 u

Lucia

Zaterdag 10 december 2011 is voor veel amateur-astronomen in Europa weer een hoogdag. Die namiddag vindt er immers een totale maansverduistering plaats bij maansopkomst. Bij helder weer zal de verduisterde maanschijf laag in het noordoosten te zien zijn. De eclips begint om 13h46m , het maximum is om 15h32m en de totale eclips eindigt om 15h58m, maar dan staat de maan telkens nog onder de horizon. Om 16h26m komt de maan op in het NO aan de hemel en is dan gedeeltelijk verduisterd. De zon gaat onder om 16h28. Wij kunnen dus enkel het einde zien van de maanverduistering. De eclips is gedaan om 17h19.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s