Kennismaking met de Sacred Sisterhood of the Rose

Een uitnodiging van Moeder Maria om kennis te maken met de Heilige Rozenorde, the Sacred Sister-and brotherhood of the Rose en het Nieuwe Jeruzalem

Eind november starten we met de Leringen der Mystieke Liefde I, op het einde van deze leringen kan je, indien gewenst, toetreden tot de H.Rozenorde. Je kan deze leringen nu een laatste maal volgen in voorbereiding op het belangrijke jaar 2012. Na deze leringen kan je jezelf een eerste maal toewijden aan de Goddelijke Moeder, in 2012 is dit uitzonderlijk mogelijk in de Grote Piramide van Cheops tijdens een reis in de krokusvakantie naar het Plateau van Giza. Hierover zal ik jullie meer vertellen.

Om kennis te maken hiermee nodigt Moeder Maria jullie uit om naar haar te luisteren en zo een beter idee te krijgen van de Rozenorde. Tijdens een helende meditatie zal zij jullie hiermee laten kennis maken. De cd van deze meditatie krijg je mee naar huis. Zo kan je dit energieveld telkens weer voelen en kan je eventueel beslissen om aan de leringen deel te nemen. Ik beantwoord ook graag jullie vragen op deze mooie avond/namiddag.

Volgend jaar in 2012 is de H.Rozenorde verantwoordelijk voor bepaalde heilige aktivatieopdrachten op aarde, hierover vertel ik jullie zodat je kan invoelen of je hiertoe wordt opgeroepen.

 

Van harte welkom, Lucia en Sacred Sisterhood of the Rose

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s