15 juni 2011 Bosmeditatie tijdens de maansverduistering

carpool mogelijk vanuit Aalst, Antwerpen, St-Truiden, Oud-Turnhout, Westmalle, Lier, Lint, Vorselaar, Mechelen, Stein (Ned Limb) …….

Wees welkom in het bos tijdens de Volle Maanmeditatie met maansverduistering op woensdagavond 15 juni 2011.

De priesteressen van de Magna Mater nodigen jullie uit voor het Heilige Ritueel van Isis en Hathor waarin jullie mee kunnen participeren.

Later op de avond begeleidt Lucia een Meditatieve Reis naar de Wereld der Elfen, deze meditatie kunnen jullie liggend of zittend in de zandduinen meemaken. Breng hiervoor een matje en deken mee. Zo kan je ook liggend naar de maansverduistering kijken, een unieke ervaring zo midden in de Kempische bossen. Het hoogtepunt van de maansverduistering is om 22.13 u. Wie wenst kan een tentje meebrengen en in het bos overnachten.

We verzamelen in de bossen op het einde van de Lavendelweg te Herentals op woensdagavond 15 juni 2011 om 20.30 u. Rij de Lavendelweg op, op het einde gaat deze over in bosweg, hier een 100 meter verder bij de pikniktafel parkeren. Hier wijst mijn man Rudi jullie de weg. Van harte welkom om mee te genieten!

Tuin van de Moeder

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s