Boodschap van Heer Metatron als voorbereiding op 11-11-11

Geliefden,

Op een zachte bries kom Ik tot u, uw Vader, uw geliefde Heer van Liefde, want zo komen we samen tot één, tot eenheid. En dat is heel goed zo, want zo kan Ik je onderrichten om de volgende stappen in het ascensieproces te zetten. Want Ik wil je graag voorbereiden op het verdere verloop van het jaar.

Jullie beseffen al de belangrijkheid van het jaar, althans jullie beseffen dit vaag, maar Ik wens toch nogmaals te benadrukken dat dit daadwerkelijk zo is en dat we jullie allen nodig hebben om op de strategische plaatsen te staan en het werk dat jullie lang geleden reeds aanvatten te voltooien. Hiervoor hebben we jullie gevormd, gestroomlijnd, uitgebalanceerd. Hiervoor hebben jullie hard gewerkt en nu is het zover, de poort staat open voor de intense energie die samen met jullie verankerd moet worden in de magnetische velden van de aarde.

Bereid u hierop voor door samen te komen en uw groepsmerkaba stevig te weven, want dit moet sterk zijn, onverwoestbaar en zeer, zeer krachtig. Wij verlangen van jullie een gezamelijke werking die slechts door enkelen kan volbracht worden. Wij hebben jullie namelijk uitgekozen om de Moederenergie naar een nieuw niveau van bewustzijn te brengen, een bewustzijn dat nodig is om de nieuwe tijd te grondvesten.

Dit kan volbracht worden door de priester/essen van de Moeder wanneer zij erin slagen te werken als 1 arm, als 1 groot bewustzijn, als 1 geheel. Dit kan slechts slagen wanneer jullie 1 zijn. 1 voor allen, allen voor 1. Niet velen is deze kunst gegeven, want het vraagt een zekere mate van zelfbeheersing en vooral een uitgebalanceerd egobewustzijn of zelfbewustzijn. Dankzij de noeste arbeid van velen van jullie is dit stilaan een werkelijkheid aan het worden. En hiervoor betuigen wij u ons respect.

Neem dus de tijd om de werkingsgroep goed samen te stellen en door in echte liefde voor elkaar samen te werken. Vandaag hebben we mensen nodig die zichzelf kunnen wegcijferen ten bate van het grote geheel. Want de muziek die uit jullie zal stromen op de krachtplaatsen moet klinken als 1 geheel, als 1 stem.

Luister naar de koren die 1 geheel vormen, zij leren u hoe het liefdesvuur dat uit uw harten stroomt moet klinken. Tracht dit te verwezelijken, tracht dit te volbrengen. Laat de muziek u inspireren…….

Geliefden, vele jaren hebben wij op dit moment gewacht. Vele jaren hebben we jullie onderwezen. Laten we nu samen de vruchten hiervan plukken want de tijd is nu.

Ik Ben Heer Metatron, je geliefde, je leraar. Amen.

©Lucia, 3 mei 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s