Ceremonie van liefde en dankbaarheid voor het water van Fukushima

 Lieve bronhoeders en vrienden van het water,

laten we allen deelnemen aan deze dringende oproep van Masaru Emoto, wanneer je de video onderaan bekijkt kan je zien hoe zijn hart bloedt van verdriet voor het water, dat de taak op zich heeft genomen om de centrales te koelen en nu diep verstoord wordt. Sinds vele jaren sluiten wij met jullie allen aan bij de Ceremonie van Liefde en Dank voor het Water op 26 juli, laten we ook morgen hierbij aansluiten. Wie kan kan naar zijn bron gaan voor de ceremonie. Ikzelf zal aan de Kleine Nete te Herentals een ceremonie houden met heilig water, afspraak om 11.45 u aan de brug over de Kleine Nete, Nederrij, Herentals. In liefde en dankbaarheid, Lucia

Aan alle mensen in de wereld

Help a.u.b. mee en stuur uw gebeden van liefde en dankbaarheid naar het water van de nucleaire installaties in Fukushima, Japan! 

Door de zware aardbevingen met een Magnitude van 9 gevolgd door enorme tsunami’s, worden meer dan 10.000 mensen nog steeds vermist . Ook nu. 16 dagen na de ramp. Wat het nog erger maakt, is dat het water bij de reactoren van de Fukushima kerncentrales begon te lekken, en het besmet de oceaan, lucht en watermolecules van de omliggende gebieden.

Menselijke wijsheid is niet in staat geweest om veel te doen om het probleem op te lossen, maar we proberen alleen maar om de radioactieve stoffen in de reactoren te koelen door water.

Is er echt niets anders te doen?

Ik denk van wel. Gedurende meer dan twintig jaar onderzoek van Hado meten en water kristal fotografische technologie, ben ik getuige geweest van positieve verandering van water wanneer zij zuivere trillingen ontvangt van het menselijke gebed. Het maakt niet uit hoe ver weg het is.

Energie formule van Albert Einstein, E = MC2 betekent eigenlijk dat Energie = het aantal personen en het kwadraat van het bewustzijn van mensen.

Nu is de tijd om de ware betekenis te begrijpen. Doe mee met de gebedceremonie als medeburgers van de planeet aarde. Ik zou graag alle mensen vragen, niet alleen in Japan, maar over de hele wereld, alstublieft help ons om een uitweg uit de crisis van deze planeet te vinden!

De gebedsprocedure is als volgt.

Naam van de ceremonie:
“Laten we onze gedachten van liefde en dankbaarheid sturen naar al het water in de kerncentrales in Fukushima”

Dag en tijd:
31 maart 2011 (donderdag)
12:00 uur in elke tijdzone

Zeg alsjeblieft de volgende zinnen:
“Water van Fukushima Kerncentrale, het spijt ons dat we je laten lijden. Vergeef ons. Wij danken je, en we houden van je. ”

Zeg het hardop of in gedachte. Herhaal dit drie keer terwijl je je handen vouwt tot een gebedspositie.

Schenk alstublieft een oprecht gebed.

Hartelijk dank vanuit mijn hart.

Met liefde en dankbaarheid,
Masaru Emoto
Boodschapper van het Water

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s