Leringen over het Roze en Robijnrode Vuur 9/1 of 14/1

Leringen over het Heilig Vuur, het Roze en Robijnrode Vuur van Sanat Kumara  

 

 

 

op weg naar het diamanten roos bewustzijn…..
  
met op zondag 9 januari 2011 of op vrijdag 14 januari 2011 :
Meesterschap over de Roze Straal, Lering over het Roze Vuur met Paul de Venetiaan en de Aartsengelen Chamuel en Charity
 
en op zondag 23 januari 2011 :
Verdieping naar de Robijnroze Straal met Ascended Masterlady Nada en naar de Derde Geheime Straal met Rose of Light
 
 
2011, een jaar van wonderen, lieve mensen en op deze wonderen nodig ik jullie uit met deze verdiepende leringen voor de Sacred Sisterhood of the Rose en voor ieder die de roep van de diamanten roos kinderen (lees hierover meer) in zijn hart voelt. Het is aan ons om ons voor te bereiden op hun komst in ons leven, voor hun komst op de aarde. Wij zullen ons met de H.Rozenorde hier dit jaar op focussen en zo bijdragen aan het algemeen welzijn en de uitzaaing van deze vredeskinderen op aarde. Wees dan ook van harte welkom om ons hierin te vervoegen. Liefs, Lucia
Aansluitend op deze leringen is er een Lichtmismeditatie bij de OLVrouw van Hanswijck te Mechelen op 2 februari 2011 om 14 u (gratis voor wie deze leringen volgde)
 
een deel uit de boodschap van Celie Fenn (lees de hele boodschap door in de tekst te klikken op : lees hierover meer)
 
De Golven van Diamanten Licht en de Volgende Fase van het Indigo Kristalavontuur in het Licht
Geliefden, op 10/10/10 en de opening van de Sterrenpoort, komen de Golven van Diamanten Licht versterkt naar de Planeet. Deze hebben het effect om het Hoger Bewustzijn te activeren en de Velden van Liefde en Vrede (bij ons hier in België in het Vredesstadje Mesen) op Aarde te verhogen. Maar ze worden ook ondersteund en mogelijk gemaakt door de komst van de Diamanten Roos Kristalkinderen. Dit is de volgende “golf” van Kristalkinderen en deze worden geboren met volledig Kosmisch Bewustzijn en volledig ontwaakt en verbonden met de Vonk van het Goddelijke Licht dat ze in zich dragen. Hun energieveld schittert als Diamanten, terwijl ze de Nieuwe Energieën in de Collectieve Velden van Licht op de Aarde zaaien.
Tegelijkertijd, worden de Indigo-Kristalwezens op de Planeet geactiveerd en naar de Volgende Fase van hun werk geleid volgens het Goddelijk Plan zoals het door de Codes van Licht wordt uitgedrukt. Dit is de taak om een Kanaal en de Uitdrukking van de Nieuwe Energie te worden en om te helpen bij het creëren van een duurzaam partnerschap met de Natuur, zodat de Planeet een leefbare toekomst heeft in Vrede, Liefde en Duurzaamheid.
Velen van de Eerste en Tweede golf Indigo Wezens die in de jaren 1970 en 1980 naar de planeet kwamen, zullen naar dit Nieuwe Bewustzijn en dit Nieuwe Werk van Liefde verschuiven. Ze zullen zich geroepen voelen om in Groepen en Projecten te werken die de opkomst van een duurzame en meedogende manier van leven op de Aarde ondersteunen. Dit zal ook gevoeld worden door alle Wezens die door de Indigo en Kristalstadia van Transformatie zijn gegaan en klaar zijn voor Het Diamant Roosbewustzijn van Kosmische Wijsheid (zie ons werk als zusters en broeders van de H.Rozenorde) zoals ze op de Planeet Aarde wordt uitgedrukt.
 
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s