11-11-11

11-11-11  Vredesmeditatie in de crypte bij de OLVr van Mesen onder de Vredesbeiaard,
 
 
 
Lieve mensen,
 
van harte welkom op onze jaarlijkse Vredesmeditatie temidden van de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog
Hier komen wij ieder jaar samen met de zusters van de H.Rozenorde en met allen die wensen mee te werken aan de heling van ons land.
Ook jij bent zeer welkom, want er is nog veel werk te doen.
 
Dit jaar verwelkomt de Grote Moeder ons in haar crypte te Mesen, gelegen op de leylijn van het Kerstbestand, want tijdens de eerste kerstnacht van de Groote Oorlog verbroederden de gewone soldaten van de twee kampen en zongen ze samen kerstliederen en speelden ze samen voetbal. Dit dankzij het grote Liefdesveld van de Grote Moeder dat hier op deze krachtplaats aanwezig is en waar nu ook het Vredesveld terug bloeit in de vorm van het Iers Vredespark en de Vredesbeiaard. Na de meditatie in de crypte van de kerk te Mesen zullen we dan ook het Iers Vredespark en de plaats van het kerstbestand bezoeken.
 
Wie wenst kan daarna nog samen met ons rustplaatsen bezoeken, zo bezoeken we het graf van verpleegster, geneuveld tijdens haar helend werk, zij ligt als enige vrouw tussen tienduizend mannen. Mijn man Rudi zal haar verhaal voor u levend maken, waarna we haar een korte hulde brengen.
 
Zoals ieder jaar is deze meditatie gratis en open voor iedereen, ook voor kinderen.
 
We komen samen aan de St Niklaaskerk te Mesen een dorp op de vroegere front, niet ver van Ieper, om 10.45 u
De meditatie in de crypte begint stipt om 11 u omdat dan de klaroenen schallen en de Vortex van de Heilige Moeder zich opent.
 
Lucia en Rudi
 
 
 
Het is voor ons fijn om je op voorhand aan te melden op tuinvandemoeder@hotmail.com
 
 
over ons helingwerk tijdens de vorige jaren 
 

Lichtwerk op slagvelden  Moeders voor Moeders 

Gedurende tientallen jaren werken wij, mijn man Rudi en ik, op diverse slagvelden vnl. deze uit WOI in België en omgeving. Wanneer mogelijk gaan we ieder jaar op 11 november naar Ieper. Waarom? Tijdens de eerste wereldoorlog zijn voor de eerste keer zoveel miljoenen soldaten gesneuveld. Deze jonge jongens (14-22j) kwamen van overal België, Frankrijk, Duitsland, Groot Brittanië, maar ook van verder zoals Indië, Marokko, Australië, Nieuw Zeeland, Canada, USA, Algerijë, Tunesië, Nepal, Zwart Afrika…. Vele van deze kinderen zijn hier in ellendige omstandigheden gestorven, hun lichamen zakten weg in het slijk en werden niet teruggevonden om te worden begraven. Ieder jaar nog vindt men lichamen die men dan tracht te identifceren want toen droeg men nog geen identificatie plaatjes.

De moeders van deze gesneuvelde kinderen hebben me gevraagd dit werk te doen en ik moet toegeven in het begin vond ik dit zeer lastig en zwaar lichtwerk. Maar door zelf steeds verder te evolueren en meer en meer in de Liefde te komen doe ik dit werk nu graag en met grote liefde. Iedere avond om 20 u schallen de klaroenen van de vrijwillige brandweer van Ieper in de Menenpoort. Iedere avond opent zich zo gedurende de ceremonie de Vortex van de Goddelijke Moeder die haar mantel over de slagvelden spreidt om de jongens die nog niet zijn teruggekeerd in haar schoot tot zich te roepen.

Op 11 november om 11 u opent zich deze vortex gedurende de hele dag. De klaroenen schallen dan twee keer. Moeder Maria vraagt ons om op deze dag een cirkel te vormen met liefdevolle mensen die deze jongens en hun moeders willen helpen. Terwijl wij zo een cirkel maken vormen ook de moeders in de hemel een cirkel om de jongens tot zich te roepen.

Waarom zijn er velen noch niet teruggekeerd? Er zijn soldaten die niet beseffen dat zij gestorven zijn en nog steeds de oorlog verder zetten. Anderen weten wel dat ze dood zijn, maar durven niet verder te gaan uit angst in de hel terecht te komen omdat zij mensen hebben gedood. Deze jonge mannen zijn slachtoffers en zij verdienen het om geholpen te worden.

Lieve mensen, dit werk kan enkel gedaan worden in grote liefde en met eenvoud van hart.

Wees welkom in vrede en in dienstbaarheid aan God, aan de mensheid, aan de aarde. Lucia en Rudi

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s