Herfstequinoxviering

Herfstequinoxviering

woensdagavond 22 september 2010 om 19 u

in een mooi, intiem natuurgebied het “Olens Broek”

met een mooie wandeling over het knuppelpad en daarna een Elfenmeditatie op de purperen heide,
waarin we contact maken met de elfen, lees hierover meer onderaan in “Reis naar de Wereld der Elfen”
breng muggencrème mee en iets om op te zitten, ook belletjes en trommels zijn welkom!

Van harte welkom om de herfst mee in te luiden!

Lucia en Rudi

nieuwsgierige bewoner van het Olens Broek

 

Reis naar de Wereld der Elfen

Met dit verhaal neem ik jullie mee naar de Wereld der Elfen. Een wondere wereld, ja, maar vooral een wereld met een diepe liefde voor de natuur. Hun wereld is niet zo gemakkelijk toegankelijk voor de mensen, want het vraagt een grote mate van helderheid, doorschijnendheid van ons mensen om met hen in contact te kunnen treden. Wees vooral eenvoudig en onbevangen zoals een kind. Wees helder in uw intenties van dienstbaarheid aan Moeder Aarde. Leef dan ook hiernaar en in de loop der tijden zul je vanzelf met hun wereld in contact komen. Nieuwsgierigheid mag zeker, zij zijn het ook. Maar toen ze ondergronds zijn gegaan lang, lang geleden, is hun relatie met de mensenwereld weggedeemsterd.

Stilaan in het nu tijd om elkaar weer beter te leren kennen en in de toekomst samen te werken. Dit is de doelstelling van de Tuin van de Moeder. Hier verzamelen we ons aan de Grote Poort die toegang biedt tot hun wereld. De Wachter aan de Poort ben je eigenlijk zelf, want toegang verkrijg je bij de geschikte trilling. Je houdt hiertoe zelf de sleutel in handen. En dat is vooral liefde voor de natuur, “groen” bewustzijn en vooral ook toepassing hiervan in uw dagelijks leven. Respect voor planten en dieren, voor ecologie, voor vriendelijkheid, voor alle leven en voor ieders eigenheid. Want uiteindelijk is alle leven één, ontstaan uit één Stroom, kloppend met één Hart.

En op dit bewustzijnsniveau is het mogelijk contact te maken met de elfenwereld. Hier bloeit de liefde als geurige bloemen op een weideland. Hier zijn mens, dier, engel, elf, meester met elkaar verbonden. Op dit niveau van de Phi – Matrix zijn we allen “samen één”.

En dit is wat jullie hier op de heide kunnen ervaren. De eenheid van alle schepping, de stilte van de eeuwigheid, de muziek der sferen. Hier is leven oneindig. Hier leven we verder wanneer onze lichamen terug gegeven zijn aan de aarde. Hier kunnen jullie de heelheid van de schepping ervaren. Hiertoe nodigen de elfen jullie uit.

Wanneer onze harten vervult zijn van liefde, komen ze in een bepaald trillingspatroon terecht. Dit trillingspatroon heeft de vorm van een roos. Zo ontstaat er een eeuwigdurende golfbeweging, die zichzelf niet opheft, het Eeuwig Leven. Deze mystieke ervaring tekent heel ons verdere leven en ze veschaft ons ook toegang tot het Rijk der Elfen.

Wees daarom welkom op deze Elfenmeditatie op de purperen heide. 

Lucia 

hier maken we contact met de elfen, breng je belletjes of trommel mee

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s