Heling van de Planetaire Watermatrix door St Germain

 

5 jaar Cirkel van Liefde en Dank voor het Water

26 juli 2010

Heling van de Planetaire Watermatrix met Opgevaren Meester St Germain

 

Geliefden,
Vandaag kom Ik bij u om u te helpen met het helen van de planetaire watermatrix in uw land.
Ik Ben St Germain en Ik groet u.
Ik groet u op de drempel van het ontluiken van de Eeuw van Aquarius.
Mijn geliefde waterdragers, mijn vrienden, laten we vandaag een serieuze inspanning doen om de wereld te helpen, de nood is groot, de toekomst onstabiel en daarom doe Ik telkens weer een oproep op het stabiliseren der wateren. Want de druk neemt steeds maar toe en een grote stabiliserende kracht is nodig om de aarde meer tot rust te brengen.
Uw werk aan de vulkanen was hiervoor reeds zeer heilzaam.
Vandaag richten we ons speciaal op de wateraders onder het aardoppervlak, zodat zij soepel en alert  de intense verschuivingen  kunnen dragen.

Geliefden, open vandaag hier uw hart, open het uit grote liefde voor uw planeet. Haar aanschijn is zo mooi, haar werking zo intens. Schenk haar vandaag een moment van rust, van liefde, van zachtheid, zodat ze soepel met de intense verschuivingen kan omgaan.
Weet, geliefden, dat Wij in de toekomst nog veelvuldig van uw diensten gebruik wensen te maken.
Ik hoop dat we hiervoor op jullie mogen rekenen.

Geliefden van mijn hart, kom, kom tot zeer dicht bij uw Hogere Zelf. Laat alles voor wat het is en treed in zeer diep contact met uw Hoogste Zelf, Uw Vader in de Hemel.
Hiervoor is een diepe en intense afstemming nodig.
 Wij staan hier bij jullie en staan hiervoor garant, want legioenen van engelen strooien hun liefde hier om jullie heen en zuiveren jullie afstemmingsmechanismen zodat je daadwerkelijk rechtstreeks contact kunt hebben met je Hoogste Zelf.

Want om waarlijk Goddelijke liefdesenergie aan uw waterwegen te kunnen schenken is een loepzuivere afstemming  op het Goddelijke nodig en daarom zijn wij hier vandaag met zo velen aanwezig om dit te kunnen garanderen.
Want het water op uw aarde kan enkel met de meest goddelijke, zuiverste energie van violet vuur geholpen worden. Enkel de echte liefde, die van diep in uw hart stroomt is drager van dit vuur.

Aanroep daarom de engelen van het violette vuur, om u bij te staan, zodat je waarlijk contact kunt maken met de goddelijke bron van liefde die galmt en zingt doorheen het universum. Want de Vader heeft werkelijk al zijn kinderen lief en laat deze liefde vrijelijk door hen heen stromen, doorheen hun heilige hart. Maak hiermee contact, neem hiervoor uw tijd……………….

Ontsteek nu de kaars van het Violette Vuur.

Reik met je aandacht tot diep in de aarde en zie hoe het aardoppervlak zich voor je geestesoog open plooit en je de vertakkingen van het binnenaardse waternetwerk kunt zien………………..
Maak hiermee contact door liefdevol uw opwachting te maken bij de undines van het water, en hun hiërarchen Luara en Neptunus.
Presenteer je aan hen en vraag hun toestemming en medewerking voor deze heling.

Zing samen de heilige klanken van het Aum…………………

 

Op dit moment opent zich het kanaal voor violet vuur in je hart en zal het stromen en stromen, diep de aarde in, tot in de wateraders, zowel fysieke als etherische.
Het violet vuur zal hen aanraken en met een subtiele en zachte aanraking samensmelten.
Zo word je langzaam één met de undines van het water en vul je hen met het zachte transformerende violette vuur……

Deze transformatie gebeurt met uiterste zachtheid, zodat de stabiliteit van de undines kan toenemen, zodat ze als rustgevende transformatoren kunnen werken, transformatoren die soepel de intense werking van de aarde kunnen ondersteunen.
De ondergrondse wateraders dienen met soepelheid op de intense verschuivingen in te spelen.
Breng deze boodschap over aan de undines en laat hen de rust en stabiliteit van uw waterlichaam voelen, van uw gevoels-of emotionele lichaam.
Wees zo een voorbeeld voor de undines door zelf rust en stabiliteit uit te stralen.
En schenk deze rust dan aan hen.

 

Schenk hen deze rust en stabiliteit en schenk hen het violette vuur.
Zie hoe het violette vuur vanuit de Goddelijke Bron via uw heilige hart langzaam afdaalt naar de wateraders, zie hoe het hierin stroomt en hoe het zich langzaam en zacht hiermee verbindt.
Zie hoe de waterkristallen zich vullen met een zachte en violette gloed…….. en zie hoe dit zich verder en verder verspreidt, in de hele omgeving en verder, verder……… totdat de werking van al onze cirkels elkaar raakt en het hele waternetwerk gloeit van een intens violet vuur.

 

“Dat dit vuur de undines van het water mag transformeren tot rust en stabiliteit.

Dat dit violet vuur het water mag reinigen en helen.

Dat dit violet vuur zich zeer diep en ver in de wateraders mag verspreiden, zodat deze de aarde kunnen ondersteunen. “

 

Geliefde priesters en priesteressen van het Water, Ik Ben St Germain en Ik werk hiervoor met u samen, samen met al mijn engelen van het Violette Vuur staan wij hier zij aan zij in grote liefde voor deze planeet. Dat zij gezegend mag zijn !  Amen.

 

 

 

Deze meditatie is door St Germain gedicteerd aan Lucia op 19 juli 2010.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s