Bronhoedersceremonie tijdens de zonsverduistering

Volgende week zondag op 11 juli 2010 is er een totale zonsverduistering oa. in Chili waar dit speciale eilandje is waarover ik woensdag sprak en dat voor mij zeer belangrijk is. Het is geen toeval dat we juist op die dag de Leringen van het Heilig Water hebben en dat er twee nieuwe bronhoeders worden ingewijd. Deze ceremonie vindt plaats aan de Heggebron te Poederlee om 16 u en ieder is hierop welkom.
Lucia
 
 

Zonsverduistering 11 juli 2010

Kies een artikel uit Zonsverduistering.nl Startpagina Wat is een zonsverduistering? Veilig waarnemen Eclipsbrilletjes belicht Wat waarnemen? Hoe fotograferen? Tips voor video Een eclips in Photoshop Foto’s ringvormige verduistering 15 januari 2010 Totale zonsverduistering 11 juli 2010 Toekomstige verduisteringen Zonsverduisteringscalculator Meer informatie op het Web Boeken en tijdschriften Archief eerdere zonsverduisteringen

Op 11 juli a.s. is er een totale zonsverduistering boven de Stille Oceaan. Behoorlijk uit de buurt voor ons, maar er zijn zeker reislustigen die deze eclips gaan bekijken. De maximale duur van deze verduistering is 5m 20s. Het pad van deze eclips loopt over exotische bestemmingen als Cook Eilanden, Frans Polinesië en Paaseiland.

Kaarten en voorspellingen

Kaarten en gedetailleerde informatie zijn te vinden op de NASA Eclipse website. Alle eclipsgegevens zijn ook gepubliceerd in NASA’s Eclips Bulletin ‘Annular and Total Solar Eclipses of 2010’ (NASA/TP-2008-214171). Het kan als papieren versie worden besteld bij NASA, maar ook als PDF worden gedownload (12,1 MB).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s