Waterhelingsmeditatie 2008

Liefde en Dank voor het Water op St Anna, 26 juli 2008

Grote Waterhelingsmeditatie onder hoge bescherming van Archeia  M.Maria en Aartsengel Raphaël en hun legioenen van engelen.

 

 

Geliefden,

Wees welkom hier vandaag, hier bij uw bron, uw mooie bron, uw geliefde bron.

Kniel hier even neer en laat mijn zegeningen u overvloeien om dit helende werk aan te vatten.

Geliefden van mijn hart, luister, luister diep en ervaar, voel, wees één met uw hart en reik elkaar de hand. Reik elkaar de hand en vorm zo de cirkel door uw harten met elkaar te verbinden en uw voeten stevig te verankeren in Moeder Aarde, die u draagt, iedere dag weer.

Versterk de cirkel door uw harten met elkaar te verbinden en besef dat op ditzelfde ogenblik op vele plaatsen in uw land nu cirkels gevormd worden bij de heilige bronnen door uw zusters.

Weet u met elkaar verbonden.

Weet u verbonden in samenwerking en dienstbaarheid.

 

Geliefden, open zacht uw hart en reik in de diepte ervan, daar waar alles één is en je verbinding hebt met het goddelijke.

Nodig de hemelse wezens en engelen uit om zich bij u te voegen.

Nodig ook de engelen der natuur uit, deze grote deva’s die hier met u samenwerken om de waterwegen in uw land te helen van verstoringen.

Nodig de Elohim uit, de bouwers van creatie,  en de  hiërarchen van de elementen die hun opdrachten uitvoeren, zeer speciaal de hiërarchen van het water, Neptunus en Luara en hun undines, de natuurwezens van het water.

Vorm allen samen een cirkel van liefde.

 

Geliefden, neem even de tijd om dit liefdesveld te voelen en u erop af te stemmen.

Mijn aanwezigheid als H.Moeder omhult u en begeleidt u om deze opdracht tot een goed einde te brengen. Heb vertrouwen en schenk uw liefde aan het water van uw bron, want het is uw liefde die de waterwegen tussen uw bron en mijn heilige bron te Banneux zal openen, reinigen en helen.

 

Laat gouden liefdeslicht vanuit uw harten in het water aan uw voeten lopen, gouden liefdeslicht, zo zuiver en liefdevol want het komt uit uw diepste hart, uit uw verbinding met het goddelijke.

Dit liefdeslicht stroomt helder en zuiver, warm en liefdevol in het water en opent de weg, het opent de waterweg die onze twee bronnen met elkaar verbindt.

Laat de liefde stromen en stromen en zie hoe deze liefde vanuit uw bron vertrekt naar de bron in Banneux. Uw liefde dringt diep door en is in staat de weg tussen uw bron en mijn bron te openen door steeds meer gouden liefdeslicht in het water te laten vloeien.

Werk hieraan samen met de elementen van het water, de undines en de gnomen van de aarde.

Werk hieraan totdat je voelt dat de verbinding gemaakt  is, totdat je met je innerlijk oog ziet dat dit gouden liefdeslicht mijn bron te Banneux bereikt. Dit vraagt een grote concentratie, een diepe liefde voor de aarde.

 

Mijn bron te Banneux is zeer heilig want zij staat in rechtstreeks contact met God, met de Oorsprong, met de Bron. Zij bevat het pure goddelijke liefdeslicht dat wonderen voortbrengt.

Geliefden, maak met deze bron contact want haar liefdeslicht heeft de kracht verstoorde etherische waterwegen te helen.

Open daartoe uw hart, open uw handen en ontvang, ontvang en zie hoe dit sterke licht als vloeibaar kristal doorheen de waterweg loopt die je zojuist geopend hebt, de verbindingsweg tussen onze bronnen.

Zie hoe dit kristallen licht vloeit vanuit de bron te Banneux doorheen de waterweg en je bron tot in je handen, tot in je hart.

Ontvang met je hart, want doorheen deze ontvangende houding kan het kristallen licht tot bij jou stromen en zo worden de etherische waterwegen tussen Banneux en je bron geheeld en vrij gemaakt van verstoringen.

Mijn engelen helpen hierbij, legioenen van engelen. Voel dit, weet dit, beleef dit.

Zo ontstaat er in uw land een ster, een ster die als middelpunt heeft de Bron voor alle Naties in Banneux.

 

Heilig dit moment geliefden, heilig deze samenwerking, heilig deze heling voor uw land.

 

Zeg allen samen 3 x hardop :

 

Dat deze waterwegen hun heilig licht mogen verspreiden !!!

Dat deze waterwegen hun heilig licht mogen verspreiden !!!

Dat deze waterwegen hun heilig licht mogen verspreiden !!!

 

Amen. Amen. Amen.

 

Geliefden, zo ontstaat er een eeuwigdurende stroming van gouden liefdeslicht tussen uw hart en mijn hart, tussen uw bron en mijn bron. Hou deze verbinding in ere door uw liefde. Amen.

 

Ik dank u.

Moeder Maria

 

©Lucia, 23 juli 2008

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s