Herstel Planetaire Watermatrix

Herstel Planetaire Watermatrix met Heer Michael

Geliefden,

Open uw harten voor dit werk van heling, Ik Ben Heer Michael en Ik begeleid jullie op deze weg die uw geest nu voert naar de St Michielskathedraal in Brussel. Daar verankerden jullie verleden jaar in september mijn vuur, het blauwe vuur van Michael, gesymboliseerd door mijn zwaard. De golf van energie was zeer sterk toen, duizendmaal sterker dan een laserstraal, maar wel vergelijkbaar.

Laat uw geest reiken naar deze kernkracht die in deze kathedraal nu opgesloten ligt. Laat uw geest reiken naar deze heuvel in uw hoofdstad, deze heilige heuvel waarop de St Michiel en St Goedelekathedraal prijkt. Haar vuur is blauw. Het is mijn vuur dat je nu kunt aanraken met je geest en dat je kracht geeft om deze heling tot een goed einde te brengen.

Uw geest raakt er mijn vuur aan en omhult het met de intentie dit blauwe vuur verder door te trekken tot aan deze bron. Laat dit vuur zijn weg vinden via de wateraders en breuklijnen die deze twee plaatsen verbinden. Leid het enkel met de kracht van uw geest en met het liefdesvuur van uw hart. Raak het aan en breng het mee tot hier in opperste concentratie, maar onder de hoede van mijn vleugels. Zie hoe het vanuit uw stad, vanuit uw kathedraal naar hier rolt als een grote bal blauw vuur, zie hoe het deze twee plaatsen met elkaar verbindt en zie hoe het hier verankerd wordt, diep, zeer diep in de grond.

Neem dit vuur verder met u mee de heuveltop op tot aan het gedenkmonument voor uw eerste koning en laat het daar branden als een focus van mijn blauwe vuur die uw monarcie en de regeringen van uw land wijsheid en kracht verschaft. Brand hier een focus van mijn blauwe vuur op de heuveltop en onderhoud deze focus, dit Blauwe Vuur in de toekomst. Werk zo mee aan de heling van uw land en zijn vertegenwoordigers.

Zie hoe dit Blauwe Vuur brandt op dze heuvel en weet dat uw werk krachtig was, gedragen door mijn hart en gefocust door mijn vlam. Amen.

Ik Ben Heer Michael en Ik groet u, geliefden van mijn hart, Amen.

Lucia, 1 april 2008©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s