Liefde en Dank voor het Water

Ritueel van Liefde en Dank voor het Water 

Heling en Herstel van de Planetaire Watermatrix in ons land

Feest van St Anna, de Grote Dana en Hoeder van de Bronnen en Wateren der Aarde

zondag 26 juli 2009 om 15 u

Grote Waterhelingmeditatie aan vele bronnen en waterwegen tegelijk

iedereen is welkom, ook alle kinderen

Met deze cirkel sluiten wij zoals ieder jaar weer aan bij het “Project van Liefde en Dank voor het Water” van Masaru Emoto

vrije bijdrage ter ondersteuning van het bronnenproject

aan de bron bij de Lourdesgrot te Oostakker door Begga

aan de kiosk in de vijver van het Rivierenhof te Deurne door Anaïs en Guido

aan de St Dymphnabron te Geel/Zammel door Hilde M

aan de bron van Broeder Isidoor te Kortrijk door Patricia

aan de St Odradabron te Balen door José

aan de St.Annabron te Laken door Ann

op de Kalmthoutse Heide door Hilde W

aan de St Arnoldusbron te Tiegem door Jacqueline

aan de Heggebron te Poederlee

en……..

je kan je aanmelden op TuinvandeMoeder@hotmail.com ,
vermeld wel even naar welke plaats je gaat, dan krijg je alle praktische info van de hoeder

 

Waterkristal als drager van liefde

Heling Planetaire Watermatrix           26 juli 2009         

Onder Hoge Bescherming van Heer Michàel en zijn Legioenen van Licht

 

Geliefden,

Mag Ik jullie vragen om even uw aandacht te richten op het water van deze bron, want het is heilig water, het is water gezegend door de H.Moeder en beschikbaar voor iedereen.

Je kan je hier aan laven, je kan hier je verbinding herstellen met het goddelijke, je kan hier thuis komen in je hart en daarom, geliefden, daarom verzamelen we ons vandaag aan vele heilige bronnen om dit water te eren, om te danken voor zoveel mooi’s.

 

Geliefden, wordt even stil in je hart en voel de verbinding tot stand komen. Voel de verbinding tot stand komen met de H.Moeder die u verbindt met al uw broeders en zusters, die samen met jullie deze dankzegging aan het water volbrengen. En dat zijn er velen.

Vandaag worden in Bretagne immers alle heilige bronnen geëerd want het is het Feest van St Anna, de Grote Moeder der bronnen. Laten we ons hierbij aansluiten.

En ook Masaru Emoto eert in deze dagen het water door een grote waterceremonie, een ceremonie van liefde en dank voor het water. Laten we ook hierbij aansluiten door eventjes zijn foto’s in gedachten te nemen van de prachtige waterkristallen.

 

Geliefden, vandaag worden ook in uw land vele bronnen geëerd door uw zusters en broeders, voel hun aanwezigheid in uw land, ze zijn uw vrienden en ze komen nu in uw gedachten : zo is er Ann aan de St Annabron te Laken, Jacqueline aan de St Arnoldusbron te Tiegem, Patricia aan de bron van broeder Isidoor te Kortrijk, Begga aan de Mariabron te Oostakker, Anaïs en Guido in het Rivierenhof te Deurne, Hilde op de Kalmthoutse Heide, Gabriëlla aan de Mariabron te Meerseldreef, José aan de St Odradabron te Balen, Hilde aan de St Dymphnabron te Geel en Lucia aan de Heggebron te Poederlee.

Zij vormen allen één geheel, een zusterschap van bronhoeders en zij werken met jullie samen voor de heling van het water. Want het water heeft grote nood aan heling, aan liefde, aan dankzegging. De undines van het water reageren immers op de kalmerende werking die uitgaat van de liefde van uw hart. Zo wordt het water minder onstuimig, zo ontstaat er een betere balans en het is aan jullie waterhelers van Aquarius om deze balans te herstellen. Het is aan jullie.

 

Laat u daarom meevoeren op de liefdesenergie van uw hart, wiens oorsprong goddelijk en gezegend is en schenk deze liefde aan het water hier aan uw voeten.  Laat de zoete liefde uit uw hart stromen en zeg zo dank aan het water.  Laat de liefde uit uw hele wezen stromen….

Zeg dank samen met de engelen die u omringen en samen met u deze Cirkel van Liefde en Dank vormen, zij zijn bij u, voel hun liefde en zie hoe er zo in uw midden een groot helder licht ontstaat, een mooi helder licht met hierin een kristallen roos, een lotus die neerdaalt op het water en het onmiddellijk verheldert, doet sprankelen, zo mooi, zo glinsterend……

Neem hiervoor even de tijd…….

 

Dan kunnen we nu starten met de heling van de watermatrix in ons land.

Verleden jaar heelden we de waterwegen tussen uw bronnen en de bron van de H.Moeder te Banneux. Daarna verankerden we het energieveld van Banneux in uw bron.

 

Onze opdracht dit jaar is om een matrix tot stand te brengen tussen de verschillende bronnen in dit land.

 

 

Deze werking staat onder de hoede van de H.Moeder en het Kindje Jezus van Praag.

Broeder Benedict is op dit ogenblik in gebed aanwezig bij het Kindje Jezus van Praag en overlicht met dit krachtig energieveld onze werking van vandaag.

 

Geliefden, adem rustig en diep en verbindt u met het energieveld van het kindje Jezus van Praag in de OLVr Abdij van Tongerlo. Open hiervoor in zoetheid uw hart, dan komt de verbinding automatisch tot stand. Voel de warmte hiervan en neem de tijd om deze energie met uw bron te verbinden en te verdiepen….

Laten we nu de wateraders helen tussen de verschillende bronnen.

Ga met uw aandacht naar Lucia aan de Heggebron te Poederlee en maak van hart tot hart met haar contact….

Wanneer deze verbinding tot stand is gebracht reizen we verder met onze aandacht via de wateraders naar Ann aan de St Annabron te Laken en zo openen we de weg, we verbinden ons ook met haar hart.

Nu reizen we via de wateraders naar Jacqueline aan de St Arnoldusbron te Tiegem en we verbinden ons met haar hart.

We reizen verder via de waterwegen naar Patricia aan de bron van Broeder Isidoor te Kortrijk , we verbinden ons met haar hart.

Via de waterwegen reizen we met onze aandacht verder naar Begga aan de Mariabron te Oostakker en we verbinden ons met haar hart.

Doorheen de waterwegen reizen we verder naar het Rivierenhof te Deurne en we verbinden ons daar met de harten van Anaïs en Guido.

Daarna reizen we naar de Kalmthoutse Heide en we verbinden ons met het hart van Hilde.

De waterwegen leiden ons verder naar de Mariabron te Meerseldreef waar we ons met het hart van Gabriëlla verbinden.

Nu reizen we verder door de verbindende waterwegen naar José aan de St Odradabron te Balen, we verbinden ons met haar hart.

En we vervolgen onze tocht naar de St Dymphnabron te Geel waar Hilde op ons wacht, we verbinden ons ook met haar hart.

Van daaruit reizen we nog een laatste maal verder naar de Heggebron te Poederlee, terug naar het hart van Lucia en het hart van Hilde, en verder naar het hart van Broeder Benedict.

Vanuit zijn hart stroomt er een licht van pure en zuivere liefde in onze hartencirkel die zich uitstrekt over het hele land.

Laten we allen onze liefde hierbij voegen en zo samen deze watermatrix reinigen, helen en herstellen. Dit pure liefdeslicht is hiervoor sterk genoeg.

Zie hoe dit gouden liefdesvuur uit uw hart vertrekt en in de verbindende watermatrix vloeit, een cirkel met de klok mee, het vloeit vanuit al uw bronnen in de cirkel……. het herstelt, het heelt, het transmuteert alle verstoringen.

Deze werking herstelt ook de watermatrix in uw lichaam, geliefden….weet dit…..ervaar dit, voel het liefdesveld. Voel de energie van de H.Moeder, voel de energie van het Kindje Jezus van Praag…..

Het is zo mooi, het is zo mooi wanneer mensen samenwerken in pure en zuivere liefde want dan ontstaat de energie van Aquarius. Dit is de energie van de Nieuwe Tijd. Voel hem goed !

Voel hem goed en laat deze energie driemaal rond cirkelen in de bronnencirkel. Zo wordt de Watermatrix geheeld. Zo is het goed.

Veranker deze energie nu door iets tastbaar aan te raken (rots, grot, put, grond, bron).

Zo zul je ook jezelf terug volledig aarden.

Wij danken jullie, dank ook elkaar en wees in vreugde.

Amen. Amen. Amen. Alleluja. Alleluja. Alleluja.

Dit is het Woord van de Heer. Alleluja.

Michàel.

 

Gedicteerd door Heer Michàel aan Lucia op 23 en 24 juli 2009©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s