Oproep van Pol De Wolf

Veerle, 2009-01-06

 

Beste vrienden,

 

Het is al enige tijd geleden, sinds ik een gerichte oproep deed om met gebundelde kracht samen iets krachtig in de wereld neer te zetten. Al die tijd ben ik in een soort van persoonlijke retraite.

Het verschrikkelijke nieuws van wat er zich nu in Gaza (Palestina) afspeelt, dwingt me echter  als het ware om jullie deze uitnodiging te sturen.

Ik wil U vragen om samen met mij in verenigde kracht en op een gezamenlijk tijdstip in meditatie en gebed af te stemmen op te trillingsfrequentie van de harten van de mensen die daar actief betrokken zijn, zowel op het strijdtoneel als achter de schermen. Het ‘Nieuwe Jeruzalem’ kan enkel geboren worden in de harten van de mensen. Hoe zeer wordt nu de haat gevoed en raken mensen meer en meer vast in het moeras van vernietiging. Samen kunnen we als vertegenwoordiging van het menselijk collectief helpen aan de transformatie van de trilling in dit gebied.

Ik nodig jullie uit om nu aanstaande zondag 11.01.09,  tussen 11:00 en 12:00 uur, op een eigen en eerlijke manier verbinding te maken in je geest met alle anderen die aansluiten in een denkbeeldige cirkel en je eigen gebed te doen voor de mensen in Palestina en Israël.

Indien jullie samen zijn met anderen in een of andere groep, zet je even in cirkel om af te stemmen op dit gebeuren. We zullen de liefde voelen!

Voor hen, die denken dat ze niet kunnen bidden, geen probleem! Open je hart en stuur je diepste gevoelens van verlangen naar liefde naar de vechtende partijen in het conflictgebied. Je bidt dan waarschijnlijk oneindig veel sterker dan je ooit zou kunnen vermoeden.

In dank,

 

Pol De Wolf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s