St Annabron Laken

 

 

Onder hoge bescherming en in samenwerking met Heer Michael

Bronhelingmeditatie aan de St Annabron te Laken

en energetisch helingswerk voor de stad Brussel onder leiding van Heer Michael

zondag 6 april 2008 om 14 u aan de Abelenlaan te Laken

Hoeder Ann

Op de foto zie je duidelijk in het gras de sterke leylijn die doorheen de bron loopt afgetekend staan in het gras. Deze leylijn loopt ook door tot het monument van Leopold I dat op een van de zeven heuvels van Brussel staat, hier heb je een ongelofelijk uitzicht op Brussel en op het Koninklijk Paleis. We wandelden van de bron naar de top van deze heuvel over de leylijn.

 Ann die in de buurt woont neemt de taak van bronhoeder op zich. De bron ligt aan de Abelenlaan, voorbij het Koninklijk Paleis de eerste baan rechts.  Na de bronheling bezochten we de koninklijke crypte in de kerk van Laken want ook deze crypte waar al onze koningen en konigingen begraven liggen is op deze sterke leylijn gelegen. Een rechtstreekse weg voor hun ziel naar de sterren?

Boodschap van St Anna

Geliefden, Hoeders van de bronnen, wees welkom.

Ik Ben St Anna, de moeder van Maria. Ik Ben de Moeder van de mensheid en Ik heet u welkom hier aan deze bron die mijn naam draagt. De hertogen Albrecht en Isabella realiseerden hier de verfraaing van deze bron, die reeds zeer oud is. Zij droegen bij aan de restauratie van oeroude heilige plaatsen in uw land zoals hier, zoals Scherpenheuvel. Zij waren zoals jullie nu hoeders van de heilige bronnen en van de oude sacrale plaatsen in uw land. Zo wordt de keten nooit onderbroken, zo is er continuïteit.

Geliefden, wanneer jullie harten geopend worden voor dit werk heet Ik jullie van harte welkom. Ik neem u dan op in mijn leerschool en Ik onderrricht. Ik onderricht de oude wijsheid van het land. Zo zal mijn aanwezigheid ook duidelijk voelbaar zijn tijdens de komende leergang Mysteries der Vrouwelijke Wijsheid. Daar zal Ik u in de diepte onderrichten over oude wijsheden, over oude principes, sacrale principes die het land en zijn bewoners ten goede komen.

En ook zo is het hoeden van de bronnen een zeer oud principe van zorg dragen voor de aarde en zijn bewoners en Ik Ben fier op jullie want jullie hebben de waarde hierover ingeschat en gevolg gegeven aan de roep van uw hart.

Zo ook de hoeder van deze bron Ann, haar hart heeft ze geschonken in toewijding en liefde. Ze belooft deze bron trouw en loyaal te onderhouden en steeds te voeden met goddelijke liefde. Haar intentie is zuiver en goed en haar ontwikkeling zal met rasse schreden vooruitgaan. Want de hoeder van deze bron bezit de noodzakelijke sterkte om dit liefdesveld te onderhouden. Dit liefdesveld dat gelieerd is aan uw hoofdstad, de hoofdstad van uw land, maar ook de hoofdstad van Europa. Deze unie die door de opgevaren meesters terdegen ondersteund wordt.

Realiseer u dus dat deze plaats van uitzonderlijk belang is en dat het mijn bede is om hier de liefde terug ingang te doen vinden op een continue manier. De hoeder zal hiervoor de nodige onderrichtingen verkrijgen en Ik Ben er zeker van dat u in de toekomst hierover nog veel zult horen.

Geliefden, schenk uw liefde aan dze plaats, aan deze heuvel die uittorent over uw hoofdstad en maak u nu gereed om met Heer Michael samen te werken. Hij neemt nu het woord.

Anna

Herstel Planetaire Watermatrix met Heer Michael

Geliefden,

Open uw harten voor dit werk van heling, Ik Ben Heer Michael en Ik begeleid jullie op deze weg die uw geest nu voert naar de St Michielskathedraal in Brussel. Daar verankerden jullie verleden jaar in september mijn vuur, het blauwe vuur van Michael, gesymboliseerd door mijn zwaard. De golf van energie was zeer sterk toen, duizendmaal sterker dan een laserstraal, maar wel vergelijkbaar.

Laat uw geest reiken naar deze kernkracht die in deze kathedraal nu opgesloten ligt. Laat uw geest reiken naar deze heuvel in uw hoofdstad, deze heilige heuvel waarop de St Michiel en St Goedelekathedraal prijkt. Haar vuur is blauw. Het is mijn vuur dat je nu kunt aanraken met je geest en dat je kracht geeft om deze heling tot een goed einde te brengen.

Uw geest raakt er mijn vuur aan en omhult het met de intentie dit blauwe vuur verder door te trekken tot aan deze bron. Laat dit vuur zijn weg vinden via de wateraders en breuklijnen die deze twee plaatsen verbinden. Leid het enkel met de kracht van uw geest en met het liefdesvuur van uw hart. Raak het aan en breng het mee tot hier in opperste concentratie, maar onder de hoede van mijn vleugels. Zie hoe het vanuit uw stad, vanuit uw kathedraal naar hier rolt als een grote bal blauw vuur, zie hoe het deze twee plaatsen met elkaar verbindt en zie hoe het hier verankerd wordt, diep, zeer diep in de grond.

Neem dit vuur verder met u mee de heuveltop op tot aan het gedenkmonument voor uw eerste koning en laat het daar branden als een focus van mijn blauwe vuur die uw monarcie en de regeringen van uw land wijsheid en kracht verschaft. Brand hier een focus van mijn blauwe vuur op de heuveltop en onderhoud deze focus, dit Blauwe Vuur in de toekomst. Werk zo mee aan de heling van uw land en zijn vertegenwoordigers.

Zie hoe dit Blauwe Vuur brandt op dze heuvel en weet dat uw werk krachtig was, gedragen door mijn hart en gefocust door mijn vlam. Amen.

Ik Ben Heer Michael en Ik groet u, geliefden van mijn hart, Amen.

Lucia, 1 april 2008©

Een gedachte over “St Annabron Laken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s