Bron Oudenberg Geraardsbergen

  

Oudenberg Geraardsbergen

Oudenberg Geraardsbergen

Bronmeditatie en opening Poort van Moeder Maria

6 mei 2007 en 11 juli 2010

Oudenberg Geraadsbergen

Hoeder Marleen  

   

oudenberg19

oudenberg19

Boodschap van M.Maria voor de Oudenberg

Geliefde kinderen,

Jullie zijn gedragen in mijn Licht, het Licht van mijn arm, de arm van de Goddelijke Moeder die u omhult en verenigt, verenigt in samenwerking, in liefde, in eenheid.

Mag het zonlicht schijnen op deze dag, kostbaar in de annalen des hemels, kostbaar wegens het grote aantal lichtwerkers verenigd in liefde voor de Mens, de Goddelijke Mens, de mens gedragen door het Licht. Moge dit Licht u zegenen, geliefden van mijn hart, moge het u zegenen en dragen doorheen de tijd, de tijd waarin jullie allen steeds samenwerkten voor het heil van de Heer, de Heer van Liefde, Jezus Christus, die u hier zegent aan deze bron, aan deze heilige plaats, waar velen het geluk vonden, het geluk der Mystieke Liefde.

Velen doorheen de tijden verkregen hier immers toegang tot het Heilig Hart, het H.Hart van Christus. Hun ogen openden zich en zij zagen de Eeuwigheid. Dat ook u dit geluk gegund moge worden hier vandaag of later. Moge het Licht van de Heer uw hart beroeren, zodat het kan ontwaken en loskomen van het ego dat u bindt, dat u kluistert aan de wereld, aan de wereld der illusies.

Geliefden, probeer dit ego hier vandaag een beetje verder op te lossen, hier in het water van deze bron die u hiertoe heling en liefde schenkt. Probeer hier een beetje lichter en bevrijd weg te gaan. Het zal uw leven aangenamer maken, lichter, helderder en eenvoudiger.

Schenk de liefde van uw hart aan dit water en het zal het geluk duizendvoudig terug spiegelen. Neem het aan, neem het met beide handen aan en schenk het verder. Want in uw ogen zal ieder de liefde weerspiegeld zien. Laat uw ogen zijn zoals deze poel, helder en liefdevol. Schenk zo de liefde aan ieder mens op aard.

Wordt zoals een heldere poel van liefdeslicht want hij weerspiegeld de Zon.

Amen

Ik Ben Moeder Maria.  

©Lucia, 28 maart 2007

 oudenberg02

Een gedachte over “Bron Oudenberg Geraardsbergen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s