Zevenbronnen Dworp

 

 Bronheling Zevenbronnen Dworp

1 oktober 2006

Hoeder Erik

Verslagje van Erik

Na de processie te Halle van de Zwarte Madonna, konden wij ook onze uitvaart doen, als broeders en zusters van de Orde van de Roos richting Zevenbronnen te Dworp. Een speciale plaats , Brussel waardig, die volkeren en stammen altijd herenigd heeft en dat nu ook opnieuw doet. We waren met zijn 14 ( veel nieuwe gezichten), van overal bijeengekomen om dit bronnengebied te eren en terug aan te sluiten met de kern van moeder aarde en met de andere bronnen. Een echte krachtplaats, ook het omringende landschap met zijn heuvelende grasvelden, waar het heerlijk vertoeven is.

 Er straalt een sfeer uit van welkom te zijn, een plaats waar moeder aarde ons ontvangt in de geborgenheid van haar schoot en  waar we worden uitgenodigd om het samenkomen ook in onszelf te ervaren. Zeker als we het in het bos naar de bronnetjes toe afdaalden, voelden we ons opgenomen worden in een andere dimensie, die ons nu welkom heette want ze wist wat er te gebeuren stond. Na een verkenningsronde, ik tel toch wel echt 7 bronnetjes, elkaar de handen gereikt en onze kring gemaakt. Een kring waar ieder van ons welkom was, waar de elementale krachten zich ook vervoegden en  waar we met de samenwerking met de hoogste lichtkrachten het bronnengebied opnieuw stevig verankerden. Ook een verankering van binnenuit en in onszelf waar we contact maken met de bron in onszelf . Door de activatie komt het bronnengebied nu terug volledig tot zijn recht en kan het dienen waar het altijd voor voorbestemd was:  als poort tussen de verschillende werelden en als levende (water)boodschapper zijn licht en liefde uit de stralen de wereld in. Een plaats ook voor reflectie en heling.

Het was een krachtige cirkel, de vreugde in mezelf was groot en het was fijn om te zien dat dit ook leefde in gans de groep. De Zevenbronnen hebben een speciaal plaatsje in mijn hart maar jullie allemaal ook want jullie gingen met veel plezier en overgave mee in het ganse gebeuren dat werd geleid door Lucia en Rudi. De picknique-ronde mocht er dan ook zijn, overvloed die werd gedeeld in een cirkel, een waardige en lekkere afsluiter!

Op de terugweg een mooie dubbele regenboog gezien om het plaatje compleet te maken!

Bedankt allemaal en tot nog eens!

Erik.

halle05

Wat een fijne en gezellige dag, maar ook zeer intens, de energie bij de Zwarte Madonna van Halle is zo sterk en het voelde zeer goed om deze krachtige energie waarmee we opgeladen waren te verankeren hier in deze prachtige natuur van de Zevenbronnen.

Dezze plek is me zeer dierbaar en ik hoop dat Erik hier nog veel zal werken, het is een plaats van vereniging, vereniging van verschillende volkeren, in het centrum van Europa, dichtbij Brussel, van hieruit loopt de Zenne naar onze hoofdstad…..

Een plekje om te koesteren, gezegend door het Licht van de Moeder :

De Moeder die ons draagt en ons leidt, de Moeder die ons zo lief is.

Wij herdenken haar vandaag, hier bij deze bronnen, bij deze zeven bronnen.

Moge haar liefde hier voortvloeien voor alle mensen, allen kinderen van haar schoot en mogen zij geheeld worden van hun zorgen en pijn.

Want onze Lieve Moeder, de Vrouwe van het H.Hart, biedt troost en liefde en hoop aan iedereen, zonder onderscheid.

Alle mensen zijn haar kinderen.

Alle mensen zijn haar hoop op een toekomst van vrede en geluk.

Geliefde kinderen van het Licht, buig uw hoofd en ontvang haar zegen, ontvang haar zegen voor dit hemelse werk.

En schenk de liefde uit uw hart, de hemelse liefde aan dit water opdat het zegen mag voortbrengen,

zegen aan allen.

Amen

Lucia, 29 september 2006©

halle51

Een gedachte over “Zevenbronnen Dworp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s