St Dymphnabron Geel/Zammel

Bronheling St Dymphnabron te Geel/Zammel

14 januari 2007

Hoeder Hilde M

Zullen we het een ‘wonder van Dimphna’ noemen; het schitterende weer
na de vele sombere regendagen?
Evenals de talrijke opkomst van lieve mensen die, in de st. Dimphnakerk en
de kapel met bron te Zammel, de zachte, helende energie mochten ervaren.
Iedereen,ook diegenen die enkel in gedachten aanwezig konden zijn,
zou ik graag deze liefdevolle, beschermende energie van Dimphna willen toewensen!
Belangstellenden, die alsnog kennis willen maken met de kapel met bron, kunnen dit
op 15 mei, feest van de H. Dimphna. Om 19 u. wordt er een mis opgedragen aan de kapel.
Bij slecht weer in de parochiekerk van zammel.
Dimphna is altijd nabij in mijn leven, daarom ik zal met vreugde haar bronhoeder zijn!l
Hilde

Hoeder Hilde M met lichtblauw bloesje

Midden in de winter, een heerlijke dag vol zonneschijn, wij verzamelen ons aan de St Dymphnakerk te Geel voor een bezoek aan deze speciale kerk opgedragen aan St Dymphna, de Ierse koningsdochter die hier onthoofd werd door haar vader die hierdoor gek verklaard werd, geestesziek en daarom is Geel het beroemde centrum voor geesteszieken, waar patiënten in de huiselijke kring van een gezin opgevangen worden, waar zij meeleven als gezinslid, een gegeven zo speciaal in de wereld dat men van overal komt om dit fenomeen te bestuderen. Wat maakt Geel zo speciaal dat de mensen, de gewone mensen dit hier kunnen realiseren?

Wel ik moet zeggen dat ik na hier zondag gedurende enkele uren vertoefd te hebben in de kerk en de St Dymphnakapel met bron te Geel/Zammel, veel meer inzicht hierin verkregen heb. We wisten dat er een energetisch krachtveld loopt van de kerk naar de kapel. Maar nu we er onze meditaties gedaan hebben en langere tijd in dit krachtveld verbleven hebben, konden we aan der lijve ondervinden wat dit krachtveld met ons doet. Hoe het ons omhult in liefde en zachtheid en hoe het bescherming biedt, hoe het ons eenvoudig laat zijn wie we zijn, begripvol, liefdevol, o zo zacht….kalm. Het is deze energie die het mogelijk maakt dat de geesteszieken hier zo liefdevol opgevangen worden, verzorgd en geheeld. Dit is de smaragdgroene straal van de Moeder Maria, die hier ten volle werkzaam is. Een unieke ervaring en ik nodig iedereen uit om hier kennis mee te maken, om deze bron te bezoeken en er een wijle te vertoeven, want de energie maakt zich niet zomaar direkt kenbaar, blijf er minstens een uurtje en laat de helende energie van de Moeder je met liefde omhullen.

Een mooie bron om te hoeden, Hilde.

Lucia

St.Dymphnakapel met de bronput op de achtergrond

Boodschap van Moeder Maria

Geliefden,

Mijn vertrouwen in jullie groeit naarmate er meer bronnen heropend worden en doordrongen van mijn schitterende Aanwezigheid. Want de liefde en het licht waarvoor jullie hier kanaal zijn, brengt schittering aan dit water, het laat de waterkristallen schitteren en groeien in schoonheid, in trilling, in bewustzijn.

Geliefden, ook al zien jullie dit water niet, weet dat het zijn weg zal vinden. Het zal zijn weg vinden naar de harten der mensen, het zal hun liefde brengen en heelheid en vertrouwen in de toekomst, de toekomst van uw planeet. Dat zij een schitterende toekomst mag hebben, geliefden, en Ik vraag jullie om Mij hierbij te helpen, om samen met Mij de visie van een schitterende planeet vast te houden, een visie waarbij iedere cel van van deze planeet en al zijn bewoners heel is, schitterend is, volmaakt is, ingebed in het goddelijke bewustzijn van deze Moeder die u draagt en voedt. De Moeder die de aarde is, de Moeder die ook Ik ben.

Mijn bewustzijn is van oudsher verweven met deze mooie planeet. Ik schonk haar al mijn krachten, al mijn liefde als Moeder van het Christuskind, als Moeder van het Licht. En weet, geliefden, dat dit licht ieder jaar weer op aarde komt, ieder jaar valt het binnen in uw kerken en heilige plaatsen, nieuwe en oude sacrale plaatsen, Tempels van de Goddelijke Moeder. Zij bestaan al heel lang en Ik nodig jullie allen erin uit.

Bezoek mijn plaatsen van nu, bezoek mijn plaatsen van welleer en herstel er mijn matrix, de Matrix van de Goddelijke Moeder, die over jullie schijnt en die verweven is met jullie hart, want zo zijn we verbonden, van hart tot hart en zo werken wij samen.

Ga mijn weg over de aarde en breng er liefde en vrede. Restaureer al mijn sacrale ruimtes, open hen voor mijn licht en weef zo mee aan deze Matrix van de Goddelijke Moeder. Ik roep u hiertoe op, geliefden, Ik Moeder Maria. Ga nu met mijn zegen in uw hart. Ik dank u. Amen.

Lucia, 10 januari 2007©

2 gedachtes over “St Dymphnabron Geel/Zammel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s