Heggebron Poederlee

Bronmeditatie aan de Heggebron te Poederlee

Heggebron Poederlee

Heggebron Poederlee

” Samen vormen we schoot voor de kinderen van het Blauwe Licht ” 

Zondagnamiddag 5 maart 2006 kwamen we samen aan de Heggebron te Poederlee. Hilde was onze gastvrouw als hoeder van deze bron, ze had voor de sleutel van de kapel gezorgd, zodat we binnen naar de geschiedenis van deze oude heilige plaats konden luisteren.
Nadien verzamelden we ons rond de bron voor een indringende helingmeditatie, samen met de elementen der natuur en de bronnimf, die we om toestemming en medewerking gevraagd hadden.  De zon scheen, na een dag vol sneeuwbuien, de wind waaide en ook de kauwen zorgden voor ondersteuning.  Na de heling van de bron en de wateraders, sloten we onze schoten aan elkaar ter verwelkoming van de kinderen van het blauwe licht, zacht begeleid door het fluitspel van Pol.  Na de boodschap van de Goddelijke Moeder, vormden we een cirkel van dans en zang. De energie was zinderend, heerlijk.
Het was een mooie namiddag.  Liefs,Lucia.

Hoeder Hilde

Ik wil iedereen bedanken die aanwezig was op de meditatie, ook diegenen die niet fysiek aanwezig konden zijn maar wel in gedachten.  Het was een mooi samenzijn vol vreugde.  Ik zag kleine kinderen al lachend en roepend van vreugde vallen in onze bakermat, die voor hen als een trampoline was, waar ze al spelend op neerkwamen.  Het gevoel van vreugde heb ik mee naar huis genomen en blijft nog steeds doorwerken.  Ik zal de bron met prezier blijven hoeden en nodig ook jullie uit  om als je tijd en goesting hebt om nog eens langs te komen aan de bron van Poederlee.
Die armbeweging van boven naar onder en terug, en het tonen wat de bron aangegeven had om te doen na de meditatie kunnen jullie ook gerust thuis nog doen.  Het is een hartverbinding, een hartestraal van de vader kosmische oerbron naar de moeder aarde oerbron en terug.
Vanuit mijn hartebron veel liefs Hilde

poederlee 05

Boodschap van Moeder Maria

Moge het Licht van de Goddelijke Moeder uw hart verwarmen en het openen voor haar bede.
Geliefden van het Licht,
De tijd is aangebroken om u te concentreren op de heilige bronnen die eens uw streken zo rijk bevloeiden.
Hun verbinding met Mij is gaandeweg geslonken tot een eerder laag niveau en daarom vraag Ik u, dochters en zonen van het Water en Vuur om u terug te richten op deze plaatsen en er uw hart te openen voor Mij, uw Goddelijke Moeder.
Laat mijn Licht door u stromen tot diep in de bron, tot diep in de aarde en vraag aan de wezens der aarde om u te helpen.
Mijn Licht stroomt door u heen en raakt de eens heilige grond waarop je staat aan met grote kracht, met innige liefde, opdat er terug een verbinding ontstaat met het oerwater diep in de aarde.
Want diep onder uw voeten borrelt er een Heilige Bron, een bron die zo puur en heilig is dat ze levenskracht verschaft aan ieder die met haar in contact komt.
Jullie konden dit ervaren in Banneux, waar de verbinding nog steeds stand houdt. Draag deze verbinding mee in uw hart en breng haar ook op andere plaatsen.
Hiertoe roep Ik u, Ik uw Moeder, de Hoeder van het Leven, open uw handen en ontvang mijn Licht, open uw hart en adem het in, laat het doorheen al uw chacra’s stromen en wordt zo een levende pillaar van heilig vuur. Vuur dat hier het water aanraakt, vuur dat heelt, vuur dat samensmeedt.
Want Ik Ben de Vrouwe van Vuur en Water en Ik vraag u, mijn geliefden, zet u in voor deze taken die nog in het verschiet liggen.
Breng terug de verbinding tot stand tussen vuur en water, tussen de zon en de maan.
Ik Ben de Vrouwe van Vuur en Water.
Amen

Lucia, 19 oktober 2005©

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s