11-11-11

 

Vredescirkel en Liefdevol Helingwerk op de Duitse militaire begraafplaats te Vladslo

11 november 2008 om 11 u stipt

Moeders voor Moeders

Zoals ieder jaar gaan we ook dit jaar weer naar de Westhoek en de slagvelden van de eerste wereldoorlog voor liefdevol helingwerk in samenwerking met de moeders van de gesneuvelden. Wil ook jij hieraan bijdragen, wees dan van harte welkom te Vladslo.

We komen samen om 10.45 u aan de ingang van het Duits kerkhof, wees op tijd want om 11 u stipt wanneer in Ieper de klaroenen schallen, houden we onze vredescirkel.

 

gratis, gelieve je wel aan te melden op TuinvandeMoeder@hotmail.com
in de namiddag is het mogelijk deel te nemen aan een Lering over het lichtlichaam in het nabijgelegen Gistel info

 

Lucia en Rudi

Tuin van de Moeder

 

"Het treurend ouderpaar" van Kate Kollowitz wiens 18 jarige zoon voor het beeld begraven ligt op het Duits soldatenkerkhof van Vladslo

meer info : http://www.wo1.be/ned/database/dbDetail.asp?TypeID=1&SubTypeID=13&ItemID=5414&lID=1

en : http://www.wo1.be/ned/evenementen/erbij/2007/Oktober/vladslo2410/body1.htm

 

wegbeschrijving op Google Maps : http://www.wo1.be/ned/database/gps/gMap.asp?gID=5414&lID=1

 

Lichtwerk op slagvelden

Gedurende tientallen jaren werken wij, mijn man Rudi en ik, op diverse slagvelden vnl. deze uit WOI in België en omgeving. Wanneer mogelijk gaan we ieder jaar op 11 november naar Ieper. Waarom? Tijdens de eerste wereldoorlog zijn voor de eerste keer zoveel miljoenen soldaten gesneuveld. Deze jonge jongens (14-22j) kwamen van overal België, Frankrijk, Duitsland, Groot Brittanië, maar ook van verder zoals Indië, Marokko, Australië, Nieuw Zeeland, Canada, USA, Algerijë, Tunesië, Nepal, Zwart Afrika…. Vele van deze kinderen zijn hier in ellendige omstandigheden gestorven, hun lichamen zakten weg in het slijk en werden niet teruggevonden om te worden begraven. Ieder jaar nog vindt men lichamen die men dan tracht te identifceren want toen droeg men nog geen identificatie plaatjes.

De moeders van deze gesneuvelde kinderen hebben me gevraagd dit werk te doen en ik moet toegeven in het begin vond ik dit zeer lastig en zwaar lichtwerk. Maar door zelf steeds verder te evolueren en meer en meer in de Liefde te komen doe ik dit werk nu graag en met grote liefde. Iedere avond om 20 u schallen de klaroenen van de vrijwillige brandweer van Ieper in de Menenpoort. Iedere avond opent zich zo gedurende de ceremonie de Vortex van de Goddelijke Moeder die haar mantel over de slagvelden spreidt om de jongens die nog niet zijn teruggekeerd in haar schoot tot zich te roepen.

Op 11 november om 11 u opent zich deze vortex gedurende de hele dag. De klaroenen schallen dan twee keer. Moeder Maria vraagt ons om op deze dag een cirkel te vormen met liefdevolle mensen die deze jongens en hun moeders willen helpen. Terwijl wij zo een cirkel maken vormen ook de moeders in de hemel een cirkel om de jongens tot zich te roepen.

Waarom zijn er velen noch niet teruggekeerd? Er zijn soldaten die niet beseffen dat zij gestorven zijn en nog steeds de oorlog verder zetten. Anderen weten wel dat ze dood zijn, maar durven niet verder te gaan uit angst in de hel terecht te komen omdat zij mensen hebben gedood. Deze jonge mannen zijn slachtoffers en zij verdienen het om geholpen te worden.

Lieve mensen, dit werk kan enkel gedaan worden in grote liefde en met eenvoud van hart. Voel in je hart of dit op dit moment jouw taak is. Om 11 u stipt houden we een cirkel van verbonden harten op het Duits Kerkhof te Vladslo.

Wees welkom in vrede en in dienstbaarheid aan God, aan de mensheid, aan de aarde. Lucia en Rudi

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s