Orde van de Roos

Zuster-en broederschap van de Orde van de Roos

Hoeders van de Moedervlam van Goddelijke Liefde

 

Wanneer de liefde van de H. Moeder je hart beroert en wanneer je je geroepen voelt om haar energie mee in de wereld te helpen verankeren, dan ben je van harte welkom bij de Zusterschap en Broederschap van de Orde van de Roos, deze etherische orde overhuift al onze aktiviteiten. We werken onder begeleiding van Moeder Maria, Maria Magdalena, H.Thérèse van Lisieux, H.Elisabeth van Thüringen, H.Bernadette, H.Lucia.

Na de opleiding Leringen der Mystieke Liefde geeft Moeder Maria je een inwijding om in te treden als priesteres in deze zuster-en broederschap en Hoeder te worden van haar Vlam. In aansluiting hiermee ben je ook welkom in de reeks leringen en meditaties Wortels der Mystieke Liefde.

Samen werken we aan het verankeren van de Phi – Matrix , ook genoemd Paradijsmatrix of Godinnenmatrix.Wij helpen deze wondermooie energie aansluiting te doen vinden bij de aarde en telkens we ermee werken, vult ons hart zich met een zeer grote liefde. Onze harten worden dan als rozen, liefdevolle geurige rozen.

Ieder jaar vieren we samen op 13 december het Lichtfeest van St Lucia, hierop is iedereen welkom!

We werken in dienstbaarheid onder de hoede en bescherming  van Moeder Maria en de H.Thérèse van Lisieux, die ons vertelt :

“Lieve zusters die hiervoor op aarde zijn gekomen, kom te samen en laat uw harten openbloeien in liefde. Heb lief, want de wereld heeft een grote nood aan liefde, aan de liefde van een Moederhart. Wees als een moeder voor allen. Neem de stola van de Rozenorde aan, samen met velen overal ter wereld, om in grote dienstbaarheid uw gaven met allen te delen. Verspreid zo de zoete geur van liefde, de geur van de roos en waak over de Weg.”

Deze zuster/broederschap is ook sterk verbonden met de oude inwijdingsroutes over de aarde, zij verzorgen namelijk de het energetisch aspekt van deze plaatsen, meer specifiek onderhouden zij de Heilige Bronnen die op deze sterrenwegen gelegen zijn.

Maar ook de heilige bronnen in ons eigen land zijn belangrijk en hiervoor zoeken we nog steeds hoeders, mensen die zich willen engageren en er zorg voor dragen.

En ieder jaar is er op 26 juli natuurlijk het Grote Bronnenfeest op St Anna of Dana aan verschillende bronnen in ons land. 

Liefs, Lucia 

Tuin van de Moeder

H.Elisabeth van Thüringen en het wonder van de rozen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s