Deva’s spreken….

 

Deva’s spreken…. 

Windekind,

Wij groeten je, de deva’s van de natuur. Wij houden van je en volgen je werveling. Voor ons schitter je als je voorbijkomt. Het trekt onze aandacht, want dit komt zelden voor. Uw wezen laat een spoor van helderheid, het is fijn in je buurt te zijn. Wil je met ons praten? Wij zijn graag bereid. Onze wijsheid mag je ook uitdragen. Ook wij verlangen soms naar een spreekstem.

Draag onze woorden uit op de wind. Voer hun geur mee over de oppervlakte van de Aarde. Laat uw planeet en ook de onze opgeuren in zoete liefde. Verspreid onze geur in uw tuinen, maar ook in uw steden, in vergaderzalen en bijeenkomsten van mensen.

Trek een spoor waarlangs wij kunnen reizen naar de harten toe, om zo ieder te omvatten met onze zoete en ongemanipuleerde geur, zodat er zuiverheid gebracht moge worden in de gedachten der mensen, in hun woorden en in hun daden.

Dit is onze wens voor het nieuwe jaar dat aanbreekt !

Dit is onze hartewens !

Wij zijn dankbaar met je samen te werken. Wij wervelen om je heen en verblijen je. Richt uw aandacht ook op ons. Wij zijn hiermee zeer vereerd.

Dank aan u en uw vrienden.

Tot u heeft gesproken de Deva van het Woud op de dag van het ochtendgloren, de dag van terugkeer van het licht.

©Lucia, 21 december 2002

Wij bomen vormen een belangrijk fundament van de Aarde.

Wij ondersteunen en dragen de wereld.

Het is raadzaam ons aantal niet uit te dunnen,

zodat de atmosfeer die wij ondersteunen niet in elkaar zakt.

Stel ons voor als steunberen die een gewelf dragen,

dan begrijp je de noodzaak van onze aanwezigheid op Aarde.

Niemand zou het in zijn hoofd halen een steunbeer om te kappen.

 

Wees welkom in onze omgeving, mijn kind. Hier zijn wij, wij zijn in alle eenvoud. Wij zijn er voor de Aarde en haar bewoners. Voor al haar bewoners en dit zijn er vele, niet enkel de mens leeft op Aarde, maar deze planeet biedt een huis aan vele schepselen. Er zijn veel meer andere wezens dan mensen.

Nochtans denkt de mens de Aarde voor zich alleen te hebben. Hoe halen ze het in hun hoofd. Wij verwonderen er ons vaak over en we hebben geleerd de mens te laten voor wat hij is en ons te concentreren op onze opdracht.

Wij zijn nochtans niet schuw van menselijk contact, maar wie benadert ooit de verreiste zuiverheid die hiervoor nodig is, wie is voldoende onbevangen voor het leggen van contact met ons. Het waren er maar weinigen de afgelopen eeuwen.

En daarom zijn we heel blij met je aandacht, met je verlangen om met ons te communiceren. Het strekt je tot eer.

Wees welkom in onze bossen, Vrouwe van het Licht. Wees welkom en voel je hier thuis. Laten we in de toekomst samenwerken en onze vreugde met elkaar delen.  

Is dan toch een tijd aangebroken van samenwerking ?

Wij hopen het.

Voel ons wezen naar je toeneigen. We zijn je dankbaar en groeten je. Wij verwelkomen je in onze nabijheid. Hoor ons gezang opklinken in je oren. Wij eren onze schepper door de vreugde die wij uitdragen. De vreugde om te leven, de vreugde om te zijn. Wij zijn hiervoor zeer dankbaar.

Dit is onze eerste boodschap aan het mensenrijk :

" Kinderen van de Schepper, kinderen van Moeder Aarde, apprecieer het Leven. Bezie het als een kostbaar geschenk.En handel ook ernaar. Eer het Leven. Eer het leven van iedereen, van alle schepselen, ook van de niet-mensen. Ze zijn in eenvoud om je heen. Zij belegeren geen steden, voeren geen oorlog. Zij misbruiken geen goddelijke wetten, maar leven ermee in harmonie. Ze hebben respect voor de schepping en manipuleren deze niet.

Ah mens, bezie de Aarde en wat je ermee hebt aangevangen. Het is geen fraaie blik. Wij reiken een helpende hand uit. Uit eerbied voor Gaia bieden wij onze samenwerking aan. Moge dit besef doordringen in de breinen van de mensen."

Vind je onze toon enigzins sarcastisch, mijn kind? Je hebt gelijk. Wie zal naar ons luisteren? Besef je wel waaraan je begint? Wie luistert naar de natuur?

Wij zijn nochtans dicht bij je. Wij waren altijd dicht bij, maar we hebben geleerd onze eigen weg te gaan.

Nu is er vanuit de Allerhoogste een verordening uitgegaan over samenwerking met het mensenrijk omwille van Gaia. Ter ere van onze dierbare planeet reiken wij nu een hand uit naar de mens. Laten we elkaar terug leren kennen. Wij zijn bereid.

Wij hopen dat jullie dat ook zijn. 

Tot u heeft gesproken de wachter van het Elfenrijk.

©Lucia, 22 december 2002

 

Gegroet Windekind,

De zegen van Moeder Aarde rust op jou.

Weef onze woorden en raadgevingen met zachte hand in het kleed dat je weeft voor de wereld. Een kleed geweven met draden van alle kleuren, harmonieus samengevoegd in een schitterend kleurenpalet.

Een deken van warmte  en liefde om de planeet en zijn bewoners te koesteren en te helpen.

Een deken waaraan vele boodschappers meewerken.

Ja, ook wij, de Deva’s van de natuur, bieden onze samenwerking aan. De tijd van samenwerking komt terug nabij.

Wij zijn zeer begaan met het lot van de planeet. En daarom zijn wij bereid om terug met de mensen samen te werken.

Dit is een grote uitdaging voor de toekomst.

In onze regionen is er druk overleg. Wij houden je op de hoogte en danken je.

De DEVA die het woord voerde.

©Lucia,3 januari 2003

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s