Klim zo op tot grote eenvoud

Boodschap van Heer Jezus

Klim zo op tot grote eenvoud

Geliefde kind,

Zoals Ik je opdraag nu te schrijven, zo heb Ik je reeds vele malen opgedragen taken voor Mij te volbrengen als Boodschapper van Hoop voor de mensen in deze tijd. Ik schenk je de kracht en de wijsheid van mijn hart dat je draagt in liefde en dat je zo volledig omvat dat het Christuslicht door je schijnt en er de wereld mee verlicht. De wereld in nood zoals je weet, de wereld in noodzaak voor vrede en standvastigheid, tederheid en vooral hoop. Schenk de mensen deze woorden van hoop, hun verlangen is intens en groot.

Geliefde kind van mijn hart, zet uw werk verder in deze wereld vol komer en kwel, vol intens verlangen naar geluk. Geluk dat hoog op het verlanglijstje staat van iedere ziel, maar dat slechts door weinigen kan benaderd worden. Nochtans is het recept voor geluk eenvoudig en juist daarom zo moeilijk bereikbaar voor de doorsnee mens, die zijn leven ziet opgedeeld in ingewikkelde processen. De kunst is dus om terug naar de eenvoud toe te keren, deze in het hart te omarmen en deze toe te passen in de praktijk. Oefen u in het eenvoudiger maken van uw leven, in het bewust eenvoudiger maken van uw leven.

Het is dus een keuze die moet gemaakt worden, een bewuste keuze. Een keuze die de deur opent naar het geluk dat opgesloten ligt in Uzelf, geliefde mens, in Uzelf. Het volstaat om op weg te gaan naar Uzelf, om hiervoor de nodige stappen te ondernemen. Daarom nodig Ik u uit, Ik nodig u uit om samen met Mij deze weg te gaan, om samen met Mij de moelijkheden te overwinnen, om samen met Mij het leven te delen.

Geliefden, Ik reik u hiertoe mijn hand. Treedt binnen in mijn hart, beroer het met zachtheid. Het heet u welkom, welkom om in te verblijven, om in te vertoeven, om gedragen te worden, om te groeien. Draag het Licht van de Heer in uw hart en klim zo op tot grote eenvoud. Grote eenvoud van hart.

Amen. Jezus Christus. Amen.

Lucia, Tongerlo, 20 januari 2008©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s