Bruidskleed

 

Geliefden,

Kom in mijn hart tezamen. want tezamen kan het kerstekind in uw hart bloeien, als een cirkel, een schoot, een baken. Het Christuskind komt in uw midden wanneer uw schoot wijd open is om te ontvangen, wanneer uw schoot klaar is om dit kind te ontvangen, wanneer je je gedurende maanden hierop hebt voorbereid. Dan kan het Christuskind bij jou komen.

Geliefden, al onze leringen (Leringen der Mystieke Liefde I en II en Wortels der Mystieke Liefde) zijn erop gericht dit te bereiken. Zij trainen u immers in het bereidbaar maken van uw wezen om ooit het Christuskind in uzelf te ontvangen. Zij bereiden u immers voor op het heilig huwelijk met de Heer, zij leren u gestaag te weven aan uw bruidskleed, zodat je maagdelijker wordt, helder en zuiver, gereinigd, gereed. Want dan kan je Heer tot je komen om je te omvatten met al zijn liefde, met zijn tederheid en innigheid, met puur geluk.

Weef dus gestaag verder aan uw bruidskleed, uw lichtlichaam, zodat het op tijd gereed is, zodat het mooi en schitterend is, kristalhelder. Dan zal de Heer je hand vragen, dan zal Hij tot je komen en uit deze unie wordt dan een Christuskind geboren en het zal plaatsnemen op je schoot. Je wezen zal helder schijnen in de donkerte, je zal een baken zijn, een baken van licht, een baken van Christuslicht. zo zal je het doel van je incarnatiecyclus realiseren. In liefde, in geborgenheid, in kracht.

Geliefden, dit is je doel, je eindstreep, het Begin van je Eeuwig Leven. Weef de draden één voor één, weef ze glanzend aan elkaar volgend het patroon van God. Amen.

Uw Heer, de Heer van Liefde, Jezus Christus. Amen. Amen. Amen.

Lucia, 27 december 2007©

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s