Wortels der Mystieke Liefde

 

Wortels der Mystieke Liefde, over de innerlijke burcht van ons hart

Geliefden,

Water in al zijn vormen, laat het door u heen vloeien en zuiver het met liefde, met liefde geboren in de diepte van je eigen goddelijke hart. Hou hier de wacht opdat alles wat hieruit voortvloeit, gezegend is, niet verstoord door onrust, maar integendeel ingebed in zachtheid en warmte.

Geliefden, uw hart is de Poort van Liefde, hier vindt er een alchemistische reactie plaats die de kracht heeft de wereld te veranderen ten goede. Uw wereld en steeds meer en meer de wereld om je heen. Stel u dus af op deze Poort van Liefde die reeds in u aanwezig is, maar soms diep weggestopt, moeilijk te bereiken, onzichtbaar, onvindbaar. Dit is de innerlijke burcht waarover Teresia van Avila sprak, met schoonheid en innerlijke hartstocht.

Uw weg bestaat er dus in deze innerlijke burcht te veroveren, te doordringen, in te nemen met zulk een hartstocht en passie dat de weg geopend wordt. De weg voor liefde, opdat deze door je heen kan stromen. Bewandel dus de wegen die leiden naar het hart, het Heilig Hart, want weet, geliefden, dat dit je toegangsweg is tot de hemel, tot transfiguratie.

Leer om de deugden van het hart te beoefenen. Bestudeer ze en breng ze in de praktijk. En zo zal je stilaan groeien, groeien in evenwicht, in tederheid, mededogen en zachtheid. Zo zal je leven volledig veranderen en zo zal deze innerlijk burcht voor je bereikbaar worden.

In deze innerlijke burcht woont God en Hij praat met je, Hij verwelkomt je, biedt je troost, geeft je kracht. Hij is je geliefde en Hij stuurt jou nu zijn liefde. Voel en weet. Amen.

De Heer van Liefde, Jezus Christus

Lucia, 27 juli 2007©

 

Een Hart van Goud

Geliefden, kom samen in mijn hart, voel de liefde, de hartklop, de tederheid voor jullie allen. Kinderen van mijn hart, sluit u aan bij mijn gelederen, bij mijn volk dat recht staat en de liefde uitdraagt. Sluit u aan bij mijn geliefden die Mij zozeer liefhebben, die Mij dragen in hun hart als een heilig schrijn, een baken van licht.

Geliefden, kom in mijn nabijheid, steeds meer en meer en stel u daarvoor iedere dag op Mij af, op uw geliefde Christus, uw toeverlaat, uw heiligheid. Voel de lokroep, hij is zo groot, zo intens, zo gedragen door mijn licht, een immense uitstraling van Christuslicht, zo groot, zo schijnend, zo vol van liefde, liefde voor mijn kinderen, alle bewoners van de aarde die hun gelaat nu naar Mij wenden vragend, zoekend, aftastend.

Geliefden, Ik behoor jullie toe met mijn hele wezen. Laat Mij daarom over u komen, u ontvangen en opnemen in mijn hart, u verder dragen doorheen uw verdere leven. U hoeft niet langer te zoeken naar het onbereikbare, want het is hier vlak bij u, in de ingetogenheid en stilte van deze ruimte, sacraal en heilig. Voedt uw hart hiermee geliefden, voedt het want het is nodig. Uw hart heeft behoefte aan voedsel, aan heilig voedsel, uw hart verlangt zozeer naar Mij, uw Christus, uw geliefde. Uw hart is moe, geef het een nieuwe impuls om licht te worden, volledig, zeker en krachtig. Want de hartklop is zwak en heeft nood aan kracht.

Geliefden, Ik neem uw hart in mijn beide handen en Ik boetseer het tot een hart van goud, een hart dat jubelt, jubelt van vreugde in de Heer. Dat uw hart gezegend moge zijn, geliefde kinderen van het Licht.

Ik Ben Jezus Christus, de Heer van Liefde. Amen.

©Lucia, 16 juni 2007

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s