Wensen

 

Wij wensen jullie voor 2008 veel zonlicht op je gelaat, juist zoals Moeder Maria ons gisteren toewenste in haar kathedraal, zonlicht dat je tranen droogt en je met een frisse en heldere blik naar de toekomst doet kijken.

Lucia en Rudi

Tuin van de Moeder

31 december 2007

Een gedachte over “Wensen

 1. Peter zegt:

  Mag ik hier ook m\’n beste wensen voor het nieuwe jaar neerzetten!? Ik wens jullie veel licht dat in jullie geest, jullie hart en op de kennis van dit ongelofelijk boeiend werelddrama mag schijnen!
  Ik volg een dagelijkse kursus raja yoga bij de Brahma Kumaris die oa het \’Hindoeïsme\’ wil verklaren. Vanochtend ging het over \’God de Vader\’, over dat als God Zijn schepping creëert er ook een moeder moet zijn om die creatie te volbrengen. Het ging over de parallellen tussen hoe God Shiva (Jaweh, Jehova, Allah…) als Vader doorheen Brahma (die een moederrol speelt maar een mannelijk lichaam heeft) Zijn oorspronkelijke religie creëert en hoe Kristus doorheen Jezus de Kristenreligie opricht. Omdat ze alle 4 een mannelijk rol vervullen is er een moeder nodig. Dat is moeder Maria in het Kristendom en moeder Saraswati in de Brahma religie.
  Oef, een hele toer om dit even in enkele lijnen uit  de doeken te doen. De creatie van zowel Shiva als Kristus geschied langs de mond, via het woord dus.
   
  Spirituele groetjes van Peter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s