Leringen van het Heilig Vuur

Leringen van het Heilig Vuur
overlicht door mijn leraar Zarathustra
Kennismaking met Zarathustra

Wortels der Mystieke Liefde

Leringen over de Drievoudige Vlam

Mystieke meditaties naar de geheime kamer van ons hart

Begeleiding Lucia, mystica en gezalfde boodschapper van de Opgevaren Meesters

Les 1

 Lering over de mystieke weg naar de geheime kamer van het hart,

gevolgd door een meditatie olv Archeia M.Maria

Les 2

Lering over de drievoudige vlam in de geheime kamer van ons hart en in het balanceren hiervan.

Meditatie naar de heilige kamer van ons hart olv Jezus Christus

Les 3

Lering over de acceleratie van de drievoudige vlam tot de witte vlam der verrijzenis olv Jezus Christus

met aansluitend meditatie onder zijn liefdevolle en krachtige begeleiding   

Wortels der Mystieke Liefde, over de innerlijke burcht van ons hart

Geliefden,

Water in al zijn vormen, laat het door u heen vloeien en zuiver het met liefde, met liefde geboren in de diepte van je eigen goddelijke hart. Hou hier de wacht opdat alles wat hieruit voortvloeit, gezegend is, niet verstoord door onrust, maar integendeel ingebed in zachtheid en warmte.

Geliefden, uw hart is de Poort van Liefde, hier vindt er een alchemistische reactie plaats die de kracht heeft de wereld te veranderen ten goede. Uw wereld en steeds meer en meer de wereld om je heen. Stel u dus af op deze Poort van Liefde die reeds in u aanwezig is, maar soms diep weggestopt, moeilijk te bereiken, onzichtbaar, onvindbaar. Dit is de innerlijke burcht waarover Teresia van Avila sprak, met schoonheid en innerlijke hartstocht.

Uw weg bestaat er dus in deze innerlijke burcht te veroveren, te doordringen, in te nemen met zulk een hartstocht en passie dat de weg geopend wordt. De weg voor liefde, opdat deze door je heen kan stromen. Bewandel dus de wegen die leiden naar het hart, het Heilig Hart, want weet, geliefden, dat dit je toegangsweg is tot de hemel, tot transfiguratie.

Leer om de deugden van het hart te beoefenen. Bestudeer ze en breng ze in de praktijk. En zo zal je stilaan groeien, groeien in evenwicht, in tederheid, mededogen en zachtheid. Zo zal je leven volledig veranderen en zo zal deze innerlijk burcht voor je bereikbaar worden.

In deze innerlijke burcht woont God en Hij praat met je, Hij verwelkomt je, biedt je troost, geeft je kracht. Hij is je geliefde en Hij stuurt jou nu zijn liefde. Voel en weet. Amen.

De Heer van Liefde, Jezus Christus

Lucia, 27 juli 2007©

 

Boodschap van Aartsengel Gabriël en Archeia Hope

Geliefden,

Als je diep binnenin de hartklop voelt, maak je contact met de Bron van alle Leven en het is daar dat we je mee naar toe willen nemen op deze drie reizen naar het heilig centrum van je hart. Kom daarom met ons mee en voel hoe de liefde zich hier uitbreidt en je rust en verpozing biedt, meer nog hoe ze je laat proeven van je goddelijke bestemming.

Geliefden, de Poort naar de Ziel opent zich voor je op deze bijeenkomsten. Vindt hier wat je zoekt en weet dat de toekomst hier begint. Zet een stap dichter bij je goddelijke bestemming en weet dat wie zoekt zal vinden. Onze begeleiding zal je hierbij helpen en ondersteunen, maar weet dat je wel zelf de weg moet gaan en de cup moet leeg drinken.

Maar wij, de engelen staan bij je en helpen, immer weer, onverdroten. Doe een beroep op ons en leer met ons samen te werken. Wij nodigen je uit op deze avonden van het Heilig Vuur, de Wortels der Mystieke Liefde.

Wees welkom in ons hart.

Aartsengel Gabriël en Archeia Hope

Lucia, 1 augustus 2007©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s