Meditatie Matrix van het Goddelijke Kind

P1022456-583cb3a4202bb53a7b2257602f71b6a4

OLVr Abdij Tongerlo 4 maart 2007

Geliefden, wees welkom hier op deze afstemming bij het Christuskind, hier in het symbool van het Kindje Jezus van Praag.

Geliefden, kom hier te samen , kom hier te samen aan de voeten van dit kind en luister, luister naar zijn vraag die zich rechtstreeks tot je richt. Het kindje Jezus vraagt u om zijn energie te brengen naar de bronnen die u hoedt. Hij vraagt u om zijn energie te verankeren in het water van uw bron. Want deze energie zal alle kinderen zegenen die met dit water in aanraking komen, deze energie zal hen voeden en leiden , deze energie zal hen de mogelijkheid geven het Goddelijke Kind in zichzelf te ontplooien en tot leven te brengen want het beeldje dat je hier ziet is een levend beeld, een beeld dat de Matrix van het Goddelijke Kind uitstuurt in de wereld. Het is een beeld dat zegent. Het is een focuspunt van de energie van het Goddelijke Kind en door in zijn aanwezigheid te vertoeven gaat deze triliing in uw over en wijdt u zo voor deze opdracht, nl. het dragen van deze energie naar uw bronnen.

Geliefden, Ik als Moeder van dit Goddelijke Kind vraag u om dit te doen, Ik vraag u om de goddelijke zegen hier te ontvangen, Ik vraag u om deze zegen in u op te nemen en mee te dragen en over te brengen op het water van uw bron. Moge zo het Licht in het water schijnen, het goddelijke Licht, deze pure en zuivere prana energie, deze grote kracht.

Geliefden, uw werk aan de bronnen is nog niet voltooid, het vraagt steeds weer een overgave, een overgave aan de goddelijke leiding. Wees daarom vandaag drager van deze energie en schenk hem aan uw water. Schenk hem in grote liefde en puurheid, in mildheid en veranker zo deze energie van het Goddelijke Kind aan uw bron. Draag dit kindje mee in uw hart en breng het zo ter plaatse. Dit is een grote taak voor de hoeders van de bronnen.

 Schenk het Licht van de Matrix van het Goddelijke Kind aan uw bron en weet dat het zo goed is.

Ik zegen u in het Licht van het Kindje Jezus en Ik sluit u aan op deze Matrix. Amen.

Moeder Maria

Lucia, 9 februari 2007©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s