Eeuwig zingen de Engelen

dante.jpg

Zacht en stil spreek Ik tot je, dochter en moeder, ganzehoeder. Dat onze verbinding innig mag zijn, gedragen door het gebed van eeuwen en eeuwen.

Want eeuwig zingen de engelen en zij behoeden zo de aarde voor onheil, eeuwig en eeuwig klinkt hun gebed door het heelal en houdt zo de balans vast. En daarom is er veel nood aan gebed. En ook in deze moderne tijd wens Ik de mensen hiertoe aan te trekken.

Leer bidden op een nieuwe en frisse manier en voeg zo uw gebed bij de Koren der Engelen die de balans regelen. Weet dat de woorden die je prevelt of het lied dat je zingt met open armen ontvangen wordt. Want alle liefdesenergie die het hemels reservoir toevloeit is welkom. Deze energie voegt zich immers bij de koren der engelen en brengt zo een wisselwerking en samenwerking tot stand die heil brengt aan de wereld.

Weet dat wanneer jullie samenkomen de engelen dit samen met jullie doen en dat zij uw liefdesrozen graag in ontvangst nemen, zij worden goed besteed. Weet dat hiervan niets verloren gaat en dat ze noodzakelijk zijn. Bidt dus op een manier die geschikt is voor u en besef dat gebed niet oudbollig is, maar bezie het eerder als een onmisbaar component in het alchemistisch proces ter heil van de wereld.

Moeder Maria en de Koren der Engelen die haar omringen. Amen. Sic.

©Lucia, 26 april 2007

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s