Eerste Straal, Blauwe Straal van de Wil van God

 

Geliefde kind van mijn hart,

Ga mijn weg over de aarde, ga de Weg van de Moeder, de Moeder van het Heilig Hart, het Heilig Hart van Christus.

Geliefden, dompel u diep onder in het bad dat Ik voor u bereid, een bad van gouden liefdeslicht, een bad van zorgzaamheid en tederheid, een bad van voeding en reiniging. Voeding voor de mens die op het toppunt van zijn kunnen zal geraken. De Mens die zal opstaan in zichzelf als Christus voor de wereld.

Geliefden, de zoektocht naar Christus is lang en soms word je de moed ontnomen, soms val je er even tussenuit en droom je van deze vervulling. Besef, geliefden, dat het geen droom hoeft te blijven, maar dat je dit werkelijk kunt realiseren door steeds weer opnieuw recht te staan en moed te vatten, door niet af te laten dwz door middel van uw wil die de bepaling van uw doelstelling zal ondersteunen.

Kweek hiervoor een grote wil aan want hij is hiervoor de basis, de basis voor de overgave aan het grotere geheel. Deze wil schenkt u de toekomst. Hij bepaalt uw doelstelling, hij zet u op het juiste Pad en garandeert u een goede afloop.

Laat de Blauwe Vlam van de wil in u toenemen, bepaal uw doestelling voor dit leven en ga ervoor. Laat u niet afleiden, maar volg het Goddelijke Pad. Dit Pad is niet medogenloos, maar gedragen door liefde. Dit pad geeft u de gelegenheid om lief te hebben, onvoorwaardelijk….Het stelt u hiervoor zelfs op de proef. Herken deze proeven, mijn geliefden, en leer om zo lief te hebben als het H.Hart van Christus. Amen.

De Moeder van het Heilig Hart

gedicteerd voor de Magna mater Sacred Grove van dinsdag 18 april 2007 aan Lucia©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s