Matrix van het Goddelijke Kind

 

Matrix van het Goddelijke Kind

Geliefden,

Het werk dat jullie in de Ardennen hebben geleverd is van groot belang voor de voortzetting van uw bronnenproject. Het geeft hieraan een stabiliteit die niet te onderschatten is. Het schenkt een verankering hieraan die bijdraagt aan het welslagen van dit project dat nu één jaar in werking is.

Geliefden, het was een vruchtbaar jaar, een jaar gedragen door de liefde van jullie harten, een jaar van intense samenwerking en realisatie. Ik dank jullie hiervoor en Ik schenk jullie de verankering op de Bronnenmatrix van een netwerk dat zeer subtiel is in energie, in werkwijze.

Ik schenk jullie de Matrix van het Goddelijke Kind, een subtiel netwerk dat aansluiting vindt op de bronnenmatrix. Deze matrix zal bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen in uw land, het zal hen een impuls van liefdeslicht geven, een ondersteuning in hun werk, in de realisatie van hun doelen.

Geliefden, de kinderen die in uw land incarneren beschikken over goddelijke gaven, ze beschikken over de liefde van het hart, het H.Hart van Christus. Hun intenties zijn diep verankerd in hun goddelijk bewustzijn, hun draagkracht is enorm en zal bijdragen aan de realisatie van een perfekte wereld, een samenleving gebaseerd op vrije wil en grote liefde, een samenleving gebaseerd op de kracht van het Hart, het Hart dat mensen beroert en hen samenbrengt. Het Hart dat de Weg is.

Geliefden, schenk deze kinderen uw ondersteuning, schenk hen uw inzichten, uw kracht en uw liefde. Laat hen wonen in de Tuin van je Hart.

Geliefden, zo kunnen zij opgroeien tot krachtige mensen, bewust en goddelijk. Zo kunnen zij de weg vinden die ze voor zichzelf hebben uitgestippeld. Hiertoe hebben zij enkel nood aan licht, aan Liefdeslicht, hen geschonken door de Vlam die brandt aan elke bron en in ieders hart.

Geliefden, dat het water van deze bronnen de kinderen mag dopen, opdat het Goddelijke Kind in hen kan opstaan, opdat het kan opstaan en de wereld recht in de ogen kan kijken.

Ik zegen jullie met het Licht van mijn Hart voor dit werk. Ik zegen jullie allen. Amen.

De Moeder van het H.Hart

Lucia, 7 februari 2007©

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s