Een open universiteit

Een open universiteit

Geliefden van mijn hart,

Op een lichtstraal van de zon kom ik tot u om u te onderrichten in de geheimen der liefde. Geliefden, hebben deze leringen een geheim, een geheim zo gekoesterd door de etherische genootschappen? Bevatten onze leringen specifieke voordelen voor welbepaalde personen? Of zijn  ze gebaseerd op de wijsheid van het hart en zijn ze bereikbaar voor iedereen die op deze frequentie van liefde arriveert? Wat denken jullie, geliefde kinderen van mijn hart, is één bepaald iemand belangrijker dan een ander? Is deze wijsheid verborgen wijsheid voor hen die er de middelen niet toe hebben?

Geloof me vrij, kind van de zon, onze wijsheid staat open. Zij staat open voor wie de wijsheid van geest bezit, voor wie de testen der hoogmoed heeft doorstaan en voor wie dapper genoeg is om in ons licht te staan. Want het licht dat wij over onze leerlingen schijnen, is een licht dat doorlicht, het licht ieder door en onthult elke oneffenheid. Het onthult iedere zaak waaraan nog moet geschaafd worden. En dit is zeer goed zo. Zo krijgt ieder een duidelijk zicht, zo weet ieder waaraan te werken.

Maar weet, geliefden, dat ons licht trilt met een onuitsprekelijke tederheid, met een liefde van de opgevaren meester voor de leerling zo groot, zo innig en intens. Weet dat wij u steunen en bijstaan en dat wij u alle mogelijke middelen ter beschikking stellen om te slagen.

Zijn onze leringen geheim? O nee, want ieder bezit hiertoe de sleutel. En deze is de liefde, de echte liefde in uw hart. Want zij verschaft u toegang tot ons, zij wijst de weg en zij brengt u in aanraking met de juiste leraar. Is deze liefde moeilijk te verwerven? Je kan deze liefde verwerven door wil en doorzettingsvermogen, door standvastigheid en toewijding, door soms te spreken, maar meestal te zwijgen, door u meer en meer te onthechten zonder echter uw betrokkenheid te verliezen. Ja, door de Weg te gaan en u iedere dag af te stemmen op uw Goddelijke Aanwezigheid. Zo zul je steeds meer groeien in de goede richting, in de richting van uw hart en zo zullen deuren voor u opengaan.

Ieder is hiertoe geroepen, ieder is welkom. Dit is hier geen gesloten etherische genootschap. O nee, hier geen geheim lidmaatschap, maar een open universiteit, u geschonken door de opgevaren meesters. Jij hebt hier zelf de toegangscode in handen. Zij ligt in je hart. Amen.

Ik Ben je Leraar van de Opkomende Zon. Ik Ben je vriend, Jezus Christus. Amen.

Lucia, 27 november 2006©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s