Leven is heilig

 

Geliefde kind,

Wanneer het Liefdeslicht zo over je valt, ben Ik bij jou. Ik hoed je en bescherm je, Ik leg mijn energie rondom je als een warme mantel, een mantel van dienstbaarheid aan het goddelijke plan dat voor jou is uitgeschreven voor dit leven, dit leven dat je diep eert.

Want je beseft dat het leven het meest waardevolle geschenk op aarde is, een gift van de Heer, een noodzaak voor de mensen om zich verder te ontwikkelen, om de stappen te gaan die moeten gezet worden op de ladder der evolutie.

Geliefden, niet ieder beseft dit, niet ieder beseft dat leven heilig is en zijn vervulling in zich draagt, niet ieder beseft de waarde van een leven op aarde voor de ziel die de weg zoekt om hoger op te geraken. Want de natuurlijke impuls van de ziel is om zich vast te hechten aan het goddelijke, aan dat wat waarlijk Licht in zich draagt.

Helaas is de menselijke psyche in staat deze drang naar Licht te omzeilen. soms voelt de menselijke psyche zich zo verloren en alleen en kan het Goddelijke Licht hem niet meer bereiken. Zo was ook eens de aarde, lang geleden, toen Sanat Kumara zich offerde om naar de aarde te komen om het Licht voor de mensen vast te houden, totdat hun besef terug zou keren en zij het Licht konden omarmen.

Geliefden, dit is de taak voor iedere lichtwerker, Licht vast te houden, Licht te branden op het altaar van hun hart, als baken, als baken voor de mensen die er nood aan hebben en dat zijn er o zo velen. Velen dwalen rond in het duister, in het donker, hopeloos en alleen. Hun nood is zo groot.

Schenk daarom uw liefde aan de mensen in deze donkere tijd, de dagen voor kerst, schenk uw liefde en laat haar opbloeien in de donkere nacht. Schenk uw liefde, geliefde kinderen van mijn hart, schenk ze overal waar je komt en raak het hart aan van uw medemens door zoveel zachtheid en troost uit te stralen dat deze intens voelbaar is in uw omgeving.

Veroordeel niet, maar schenk het Liefdeslicht aan de wereld. Schenk het op een concrete manier, iedere dag weer, iedere morgen. Laat zo de zon opgaan voor de wereld. Hul uzelf in de mantel van mededogen en luister naar de hartkreet van het volk, dat troost en steun zoekt, het volk in nood, de mens in nood.

Breng warmte in de maatschappij van vandaag, ieder op zijn unieke manier.

Want weet geliefden, dat DIT je taak is, dit is je opdracht. Warmte brengen, Liefde zijn.

Zoek het toch niet te ver, want het ligt vlak voor je voeten. Dit is je grote opdracht als lichtwerker. Heb de moed om dit te beseffen, breng de boodschap van Kerstmis in de praktijk. Dit is mijn opdracht, dit is mijn bede, geliefde kinderen van mijn hart.

Dit is mijn Kerstboodschap voor u allen. Moeder Maria

Lucia, 18 december 2006©

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s