“Als je kiest voor de Liefde is elke keuze die je maakt de juiste keuze”

 

Geliefde kind, wees welkom in afstemming en noteer deze wijsheid voor uw medegenoten en tracht hen een diep inzicht bij te brengen in de Liefde van het Hart, het grote hart van mededogen dat de mensheid bijstaat in zijn weg naar de Eeuwigheid.

Want het Licht van de Eeuwigheid schijnt er voor iedereen, iedereen is welkom om dit rijk binnen te treden, het Rijk Gods, het geliefde rijk waarover Jezus sprak tegen zijn leerlingen. Dit Rijk Gods is niet van deze wereld, inderdaad, maar het is ingebed in het hart, in het grote hart der Mensheid, in het grote Hart van Liefde.

Geliefden, dit koninkrijk staat voor u open, het staat open voor alle mensen op aard. De deuren staan wijd open en bazuinen schallen om de mensen op te roepen en om er binnen te treden.

Geliefden, ga erheen op weg, de tocht is niet zo lang, niet zo moeilijk als je wel denkt. Het vraagt enkel een overgave aan de liefde van de Heer, het vraagt een keuze die je maakt en eens deze keuze genomen is de weg niet zo moeilijk.

Geliefden, met het begin van het nieuwe jaar is het misschien een goed moment om eens na te denken over deze keuze. Een keuze voor de Liefde, voor de liefde van je hart.

Geliefden, brengt deze keuze consequenties met zich mee?  O ja, natuurlijk. Het maakt je leven eenvoudig want je kiest telkens weer voor liefde. Het maakt je leven boeiend want deze liefde schenkt je alle kansen, alle kansen op geluk. Treedt binnen in het Koninkrijk van de Vader en voel het geluk, voel de liefde die heerst en kom zo thuis, thuis in het Licht van de Heer. Amen.

Tot u sprak de liefde van een hart, het hart van de Moeder, het hart van Maria. Amen.

Lucia, 19 december 2006©

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s